- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #25 üzenetére
Na akkor ezek szerint van bootolható pendrive meg nem bootolható?
-
anulu
félisten
A témához is: szép meg jó, meg minden, de lassú, és egyenlőre vmi eszméletlen drága. :)
-
Sixkiller6
őstag
az cuccon is múlik, h tudsz-e róla bootolni, egyelőre a mai normál 128-256-512 megás boltban kaphatók közül talán minden 4. tud.
nekem per pill egy 512-es is elég lenne, dobnék rá egy w98-at, oszt az elmegy mindenhol. van egy mobilrackban tartott vinyómon egy jólsikerült 98, hát ha az nem látott még 15 konfigot, akkor egyet sem. sok újat már nem lehet neki mondani...:) -
Alan
aktív tag
Jól van, neked majd szerzünk egy ''The way it's meant to be flashed'' feliratút egyenesen Kaliforniából, ''FreeM, we love you, XXX, Jen-Hsun'' felirattal...
(Bocs, moderátorok, ötszáz hozzászólásonként egy bunkóság nekem is hadd férjen bele... #6 eléggé a begyemben van... de megígérem, nem flame-elek, ehhez nem szólok hozzá többet, bármi lesz a válasz...) -
HSNet
aktív tag
és 800 Mbit/s az FW Point-To-Point, bár ilyet működő eszközben még nem láttam, szerintem csak azért találták ki, hogy gyorsabbak legyenek az USB 2-nél:)
Egyébbként pont ilyen kis tollacska (tollacskák) kéne nekem. fogom az adatbáziskáimat, 30 tollra kiírom pár óra alatt, kis túlzással elfér a zsebemben, és már viszem is:), mindezt úgy hogy nem kell 1 csomót várni a szutyok lassú szallagos meghajtókra. Az egyetlen gond az, hogy 2 db árából kijön az SDLT, meg egy marék kazi hozzá bónuszba:) -
simonzé
addikt
Mindenesetre ez egy újabb lépcső a mozgó alkatrész-mentes gépek felé, mint ahogy azt tanult kollégám is mejegyezte.
Csak így tovább! -
faster
nagyúr
<off>
Tudja valaki, hogyan lehet ezekről bootolni?
</off> -
Genialis
aktív tag
Leginkább csak azt mondhatom, hogy hajráhajráéjjenéjjen... Lassan talán már lehet majd majd használható számítógépet építeni mozgó alkatrészek nélkül...
-
_Volkovy_
nagyúr
Kurvajó,csak lassúcska.Nagyon is.Pl egy BME koleszban lehet hogy gyorsabban jön a cucc netről,mint ahogy ez írni tudja :) Mekkora lenne erre leszedni 6 megával.:D
-
FreeM
aktív tag
Nekem kellene belőle. Hol lehet kapni?
-
erdoke
titán
Elég speciális eset lehet, amikor valakinek erre annyira szüksége van, hogy kiperkál érte ~300e Ft-ot.:F
7-8 MB/s egy 8X írható 4,38 GB-os DVD+R írásához képest szintén nem elképesztő.
Persze elfogadnám szórakozni, de ki nem használnám. -
Hun'reeth
őstag
Megöregszem, mire teleírja a 4 Gigát a gép. :D Ekkora kapacitások esetén már lassan jönnie kéne az USB 3.0-nak :P (2.1-nek?:U)
Tényleg tud valaki ilyesmiről?
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Napirajz könyv
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest