- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #83 üzenetére
Én is bosszankdok. Ha előre tudtam volna, egy millát ráteszek a magyakra.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #80 üzenetére
Én csupa nővel vagyok most körbevéve, de mindenki erről beszélt.
Az egyik egy ezrest tett a magyarokra, most örül. -
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #78 üzenetére
A helyes kronológia: győzelem - öröm - öröm blogban kifejezése - megmondóemberek megérkezése akik megmondják, hogy neörüljél - agyfelbszás - megmondó embernek megmondás - megmondó embernek megmondó megmondó embernek megmondás, hogy nemegmondja. Itt járunk.
Örül még valaki, vagy azt teljsen sikerült szétvágni?
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #76 üzenetére
"Csak nem bírom a"
Oszt nem teccik valami? Evvan.
Várjál, összerakom logikailag:
Jönnek megmondó emberek, akik megmondják, nekik megmondják megmondóemberek és neked nem tetszenek a megmondóembereknekmegmondóemberek. Okés.bocs, nem összekavartam:
Nem tetszik neked a megmondondóembereknekmegmondóemberekamikormegmondják.Na így helyes.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szupermacs #74 üzenetére
Hagyjuk már. Ne csőrcsavard már. Egyszerűen ide jöttünk örülni, és jött pár okos, hogy elrontsa. Megmondó emberek vannak, jah. Mint te is.
szabonagyurban legalább annyi gerinc volt, hogy távozott.
-
Vladi
nagyúr
Ez ennyit meg annyit keres xy a sportban mindig marhaság. Max annyi van, hogy egyesek meg túl keveset keresnek az eredményeikhez képest.
Most pl: Messi. Azért az emberiség történelmében max 100 ember játszik ezen a szinten. Ebből max 10 lett focista. Tehát mennyit kéne keresnie?
A forma 1-et szoktam felhozni példának. Mindenki vezethet kocsit. De olyan szinten az emberiség max 0.0000001%-a képes. Akkor?
-
Vladi
nagyúr
Mostzmár csak sajnálni tudlak titeket. Ha ennyire nem tudsz örülni a dolognak, akkor minek nézed? Hogy kihúzhasd magad amiért megint bénáztunk. Komolyan kérdem...
(#53) Viszlát:
Igen. Mi ide jöttünk ünnepelni, ők meg nekiállnak fikázni és fújolni. Most tartasz egy szülinapi bulit és akkor a csapat egy része elkezdi neked mondani a buli csúcspontján, hogy nade Viszlát. Holnap meló. Le kell adni a jelentést. Meg különben is 3 milliós adósság van a bankszámládon. Meg öregszel és lassan menjél szűrővizsgálatra. A feleséged meg megint hízott 8 kilót.... érted. A buli közepén.
Erre mit lehet mondani? Paraszt dolog.(#61) djculture:
Hogynehogynepersze. Csak próbáld már meg a windowst isteníteni a linux off topikban. Ne csodálkozz ha a falálfszán találod magad. Van kultúra meg illem és netikett a világon, csak sokan nem tudnak róla.
(#57) Evil Snowman:
Elmagyarázom. Az a köze, hogy egyesek sportot csinálnak belőle, hogyha valami öröm van, vagy magyar siker, akkor a paraszt addig se érezze magát nyomorultnak. Nehogymár 5 percig örüljön magának, meg másnap duzzadó önbizalommal menjen dolgozni, lepacsizzon az elenségével is, mer akkor a végén még jobb lesz az élete. Ennyi.
Anno egy beteg újságíró a Gyurta Dani aranya után is arról fantáziált, hogyha 210 méter a medence akkor elveszíti. Mert magyarként veszíteni és kínlódni szép és kötelesség. Soha, de soha egy kicsit se jussunk előrébb, mert akkor összedől a világ.
-
Vladi
nagyúr
Felétek hogy fogadták a győzelmet?
A portugál meccs döntetlenre áll, ez a legjobb nekünk.
1. forduló után csoprtelsőként, lépéselőnyben várjuk a következő meccset. Az eb-n... az EB_N! Vaaazzzz az ebéén!!! felfogjátok?A holland 8-1 után ide eljutni.... ez már abszolút a maximum felett van 3 fokozattal.
Hogy mondják hollandul, hogy bebebeee..?
-
Vladi
nagyúr
Nézem a portugál meccset. Sajnos nem úgy alakul ahogy vártam. Ha a portugálok kitömik izlandot, akkor ellenünk nagyon elkeseredettek lesznek, győzelmi kényszer alatt sokat hibáznak.
De.... ha most nyernek, megverik a portugálokat, akkor meg a portugálok kerülnek formán kívül, megy a betlizés a hisztizés, és beleszaladnak ellenünk egy meglepetés győzelembe.
Szóval mindenhogy győzünk.
(#30) Lortech:
"Természetesen ez nem jelent semmit a továbbiakra "
Hát dehogynem. 3 szép győzelem tétmeccsen zsinórban... épp most emelte meg a válogatott magának a lécet. Mostantól ez a szint! -
Vladi
nagyúr
válasz
szabonagyur #26 üzenetére
Pászervusz. Mi ünnepelni szeretnénk, te menj nyugodtan helyénkezelni a meccset.
-
Vladi
nagyúr
"Én meg kinyomtam 200 kilót,"
Én pl. leszarom. Totál.
Világversenyen győztél vele? Nem? Akkor pláne. Te még csak nem is érvelsz, szóval hagyjuk is.(#19) szabonagyur
"De az nem egy vagy 5 vagy 10 alkalommal történjen meg hanem folytatólagosan."
Igen. Valamint nyerjük meg az ebt, majd a vb és megint az ebét ééééés aztán megint a vb, lenyomva ezzel a mindenidők legjobb barszájára épülő spanyol válogatottat. Na akkor és akkor is csak talán, egy fél mosolyt megengedünk a fiúk felé.Elég pontosan fogalmaztam?
(#20) Viszlát:
Őőőő az megvan, hogy a Norvégok táncoltak örömükben, hogy a magyarokat kapták? Tuti kijutás. Oda vissza verés.... aztán az Osztrákok is azzal számoltak, hogy a magyaroktól biztos a 3 pont... ühüm... 0.2 plusz egy piroslap.
Nah. Így vegyenek minket félvárról. -
Vladi
nagyúr
"Iszonyúan lehúzták a magyarokat"
tegyük hozzá, hogy ebben a magyarok jártak az élen.Én is azt vártam, hogy 120%-on teljesítsen mindenki. Ezt kell csinálniuk. MIkor, ha nem most? Félni mostmár csak a sikertől lehet.
Azért kiemelném Királyt, a legöregebb résztvevő teljesen határozottan húzta le a labdákat és bravúrokat is bemutatott!
Kleinit meg nagyon megszrettem ma. Olyan hévvel dobta bele magát, ahogy kell. Az 1. félidőben egyértelműen húzta a csapatot.
Viszont most vagyok bajban, mert voltak ugye a fogadkozások, ha legalább egyszer nyerünk, akkor én....
"hogy a második félidőre már mindenki nekünk drukkolt"
Király. Pacsit!Sok semleges szurkolót meg lehet nyerni az ilyen meccsekkel, szerintem most több a nem magyar szurkolónk, mint a magyar.
Ezt a filmet ajánlom, nagyon jó.
A mentális felkészüléshez a fiúknak meg kiküldöm dpd-vel pendriveon a 2012-es olimpia Magyarország - Izland férfi kézlibda meccset.
-
Vladi
nagyúr
Ezért is tart itt az ország. Most nyertünk, nagyon szépen, tehát msot kell búslakodni. Ha vesztünk, akkor meg ugyemegmondtamhogyszarokvagyunk.
Ekkkora önbizalommal utcát seperni sem lehet.
Én azt mondtam, ha 1 meccset is nyerünk, akkor már emelt fővel jöhet haza a csapat. Most ez megvan, msot új helyzet van. Mostmár azt kell számolni, hogy hogyan jutunk tovább. Izlandot meg kell verni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged