- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ott a per alapja sem mellékes. Nem elcseszett frissítésről van szó, hanem rosszul pozicionáltról. De amúgy erről beszéltem, igen. Az antennagate-nél is volt balhé, pedig meg volt magyarázva ott is, hogy az nem úgy van, meg rosszul tartod. Ráadásul ez a "nekemműködikakkoműködik" sokszor kritizált pont, amikor épp a binugz van szidva.
A múlt hónapban én spec épp a win7-re érkezett frissítésekkel szoptam az összes gépen, amire office 2k7 van telepítve. Nyilván nem ekkora léptékű volt a dolog -- nem lett a rendszer használhatatlan -- de általánosabb volt a jelenség.(#83) NGA én talán hercules kártyás XT-n láttam először win-t, meghatározó emlékként él bennem a szürkeárnyalatos paint...
-
-
NGA
addikt
Én 1989-ben kezdtem Windows-t használni, a 2.1-es volt meg, ami 1 nagyfloppyról futott egy 12!! MHz-es AT-n. (kemény 1 MB ram volt benne, a 640 feletti részt ramdisc-nek használtam, oda töltődött fel pár program) Az alkalmazások a másik lemezen voltak.
Majd kijött a 2.1.1 és ez volt egy ideig, mivel a Ventura dos-os volt, és állandóan ki kellett lépni belőle, ha fájlt másoltam, igy Windows-os dos taskban elfutva simán tudtam felmásolni a gépre.
Azóta használok Windowst, több változatnak, (3.1, XP) betatesztelője voltam, egy ideig MS, Corel, Adobe szoftvereket is forgalmaztam (kb 90-93-ig). Igy nálam is kialakult egy összkép. -
Dave™
nagyúr
A Surface RT-m elég számottevően gyorsult a 8.1-gyel, eszem ágában sincs Surface 2-re váltani, még legalább 1-2 évig jó lesz ez. Amúgy én pl. nem vagyok fan, egyszerűen bejön a Win8/RT felülete illetve a Surface által nyújtott szolgáltatások meggyőztek arról, hogy ezt kell vennem és nem mást. Van ilyen is.
-
NGA
addikt
Hát nem tudom. Egy 6 éves laptopom van, ami gyorsabb lett a Windows 8.1-el, mint a 7-el, stabilabb is, mindent megtalál rajt. A WP8 mobilom megkapta a harmadik nagyobb frissítést is, és nem lassult, nem lett rosszabb, az aksiidő jelentősen javult, és sok újdonság is jönni fog rá. Mivel 2 év garancia van rá, és nem egy év, igy várhatóan 2015 elején fogok venni újat. Mivel a rendszer 2016-ig támogatva van, igy ezzel sincs gond. A tabletem is megkapta a 8.1-et, sokkal jobb, gyorsabb lett, jópár dologban még jobban használható. Az ipadom meg kapott volna egy pszichedelikus szivárvány oprendszert, amit le sem akartam tölteni, mégis rámerőszakolta, és letöltötte. Még szerencse, hogy nem telepítette magától.
-
NGA
addikt
LOL: Már perlik is az Apple-t többen az ios7 frissítésével kapcsolatban :-) Csak tudod mi az alapvető különbség? Az, hogy egy applefan elfogadja, hogy a frissités után szarabb lesz a cucca, lassabb, mert már 1 éves, és elballag egy idő után venni egy újat. Bizony sokan vannak, akiknek belassult az ios7.
-
Qru
MODERÁTOR
Hanyagoljátok a személyeskedést, a flame-elést és a trollkodást.
-
Dave™
nagyúr
“Based on our investigations of a situation customers have encountered updating to Windows RT 8.1, we can confirm that as of now this is a Windows update issue only affecting Surface RT customers. While only less than 1 out of every 1,000 (or less than 0.1 percent) Surface RT customers who have installed Windows RT 8.1 have been impacted, improving their experience and ensuring their systems are fully operable as quickly as possible is our number one priority.
We have made recovery media available for download here along with actionable guidance for affected customers. We continue to work towards making the Windows RT 8.1 update available in the Windows Store again and apologize for any inconvenience. Further updates will be provided as they become available.”
0,1%-nál kevesebb tulajt érintett eddig...
-
törölt tag
válasz
razorka777 #9 üzenetére
Nálam 7 alatt előfordul, de a döglődő HDD miatt, szóval nem a rendszer hibája.
-
NGA
addikt
-
kecskebégető
aktív tag
Szerintem a desktop sem 100-as rengeteg helyen olvasni a fekete képernyő egérrel bejelentkezés után hibáról.Sajnos énis belefutottam Jogtiszta win 8-al...Sima clean installal viszont semmi gond nivncs eddig kopp kopp
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #41 üzenetére
De nem is lemezkarbantartó futtatását írta, hanem lemezkarbantartást. Ami azért prolik között általában magában foglalja a töredezettségmentesítést is.
-
Sweet Lou 6
addikt
nem defrag van benne, hanem Optimize Drives, ami a TRIM-et optimalizálja. a lemezkarbantartónak meg pláne semmi köze a defraghoz.
-
NGA
addikt
Úgy hallottam, hogy az SSD-t nem szabad töredezettségmentesiteni. Hogy ebből mi igaz nem tudom.
http://www.pcworld.com/article/2047513/fragging-wonderful-the-truth-about-defragging-your-ssd.html
-
Dilikutya
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Én nem láttam Windows 8-on kékhalált. Win 98 alatt nem volt szokatlan, céges gépeken XP-n is láttam jó párat, viszont ott mindig kiderült, hogy hardverhiba van. Második alaplap+proci párost nyúzom ugyanazzal a Win8-al, csak a vinyót dugtam át, és sose volt kék halál.
-
Syl
nagyúr
Sajnos nem, ott voltam amikor a cimborám filmezte. Volt tovább is, csak azt sajnos(szerencsére?) nem rögzítette.
(#24) floatr
Alaposan összeszégyelltem magam. Most jöttem a fürdőből, le kellett zuhanyoznom
(#26) janos1988
Leginkább az MS Office meg az USB foglalat amit emlegetni szoktak. Meg akinek otthon (munkahelyén?) MS hálózati környezet van kiépítve, abban azonnal be tud kapcsolódni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, a továbbiakban tartózkodjon a felesleges hangulatkeltéstől! Köszönöm.
-
NGA
addikt
Én pl nem megtapostam, hanem eladtam.
Frissítés:
13:00 - megnéztem megjelent-e a frissítés, de nem
14:00 - ismét megnéztem, de közben kiderült, hogy nekem 8.1 preview van fent, ez simán nem is fogja megmutatni a store-ban. A store behalt a sok frissítéstől (mint más cég szerverei hasonló esetben)
15:00 - kis tanácstalanság még a melóhelyemen, nem akartam elkezdeni a frissítést, mert lehet nem végzett volna
16:33 - hazaértem, a frissitést elinditottam a storeből
17:17 - lefrissített, ezt már a 8.1-ről írtam
17:48 - ekkor már az új Facebook alkalmazást is telepitettem, és belőttem.Szóval ennyire problémamentes volt nálam a Surface RT frissítése. 18:00-körül már a lemezkarbantartást is elvégeztem, és 6 gigát szabadított fel a preview legyalulásával.
Azóta hiba nélkül megy.
(#26) janos1988: Próbáld ki, úgy fogod látni igazából.
-
janos1988
addikt
Amúgy ez az Win RT tablet miben nyújt többet, mint egy androidos vagy io-es tábla?
-
pzstm
titán
válasz
#06658560 #22 üzenetére
Windows RT 8.1. Microsoft is investigating a situation affecting a limited number of users updating their Windows RT devices to Windows RT 8.1. As a result, we have temporarily removed the Windows RT 8.1 update from the Windows Store. We are working to resolve the situation as quickly as possible and apologize for any inconvenience. We will provide updates as they become available.
-
satz18
őstag
Tegnap néztem egy asus transformer book t100 tesztet és ott az újraindulásnál jöttek a smilek és a kék háttér meg az újraindulás. Azon gyári előtelepített win 8.1 van. Nem lehetséges, hogy globálisan van gebasz ezzel az egész 8.1-el?
-
vinibali
őstag
a link nem működik
örülj neki, sok másik ember meg a fogát szívja...
-
virkir
veterán
Mint tudjuk az itt előforduló hívőknek mindig minden tökéletesen, hibamentesen frissül az összes beépített ficsör abszolútli tökéletesen működik az urbanlegendek ellenére.
NGA
még hivő ipadosok is meglepődtek rajta, mennyire jól használható.
Háhogyne...
Meg is taposták már a padjukat azt a hulladékot. -
NGA
addikt
Én aznap este frissítettem a Surface RT-t. Tökéletesen végigment 30 perc alatt, semmi hiba nem jelentkezett. Én a 8.1 Preview-et frissítettem. A 8.1 baromi jó a tableten, még hivő ipadosok is meglepődtek rajta, mennyire jól használható.
-
razorka777
veterán
XP óta nem találkoztam kék halállal.
-
leeate
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nálam Win 7-en véletlenszerűen, de elő szokott fordulni kékhalál. Nem lehet driver hiba, mert alaplappal-memóriával kapcsolatos.
-
pzstm
titán
túlzás hogy sorozatosan, leginkább nagyon kis százaléknál. Nálam és környezetemben mindenkinek sikeresen lefutott
-
sirály69
őstag
válasz
MCBASSTION #4 üzenetére
-
MCBASSTION
aktív tag
<noflame> mert a win az onmagaban nem egy hiba?
</noflame>
-
JanR
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Aki tuningol, annál azért nem olyan ritka még
Bár az tény, hogy ritkább mint régebben.
-
front3r
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Akkor ott valami rossz driver vagy hardver hiba lesz. Szinte mindig ez az okozója a problémáknak, a cikkben pedig egy tényleges szoftver hiba van.
-
Kékhalál ritka? Xp óta nem találkoztam vele, csak nyolcon. Itt még smiley is van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest