Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ott a per alapja sem mellékes. Nem elcseszett frissítésről van szó, hanem rosszul pozicionáltról. De amúgy erről beszéltem, igen. Az antennagate-nél is volt balhé, pedig meg volt magyarázva ott is, hogy az nem úgy van, meg rosszul tartod. Ráadásul ez a "nekemműködikakkoműködik" sokszor kritizált pont, amikor épp a binugz van szidva.
A múlt hónapban én spec épp a win7-re érkezett frissítésekkel szoptam az összes gépen, amire office 2k7 van telepítve. Nyilván nem ekkora léptékű volt a dolog -- nem lett a rendszer használhatatlan -- de általánosabb volt a jelenség.(#83) NGA én talán hercules kártyás XT-n láttam először win-t, meghatározó emlékként él bennem a szürkeárnyalatos paint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest