- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
válasz
APC ADAM #297 üzenetére
Gondolom, a vezérlő marad, tehát csere után menni fog a raided rendesen.
Én anno Asus -> Giga lapcsere után is tudtam használni a stripe setemet, mert mondkét vezérló ICH9R volt.MOD: arra vigyűzz, hogy addig nehogy bebootolj valami Wint úgy, hogy rajta vannak a raid member diskek, mert a Win elbarmolja a raid vezérlő bejegyzéseit és akkor cseszhezed.
-
warcat
veterán
válasz
APC ADAM #245 üzenetére
Természetesen nem ,nem is gondoltam ilyesmit,csupán azt hangoztatom,hogy nincs itt a világvége,nem lett hirtelen szar az egész Sandys konfiguráció,nem kell pánikolni.Ha itt kevésbé is,máshol nagyon ez megy,főleg ahol nézelődök kinti fórumokon('viszem vissza ezt a szemetet és használom a régi Quadomat szemetek'),holott ha elférsz a Sata3on, nem is érint a dolog és kényelmesen várhatod a cserét.
Amúgy ahogy írtam is, 8 millió lapról beszélnek,700millóból leosztva ez 87 dollár/alaplap,valószínű nem lesz mind kicserélve mert van mobil ahol alapból csak a Sata3 van használva stb. ->
Ez az összeg elég a teljesen új alaplapokra akár,szóval bizakodó vagyok,engesztelésképp,mivel áprilisig nem várható kapacitás cserére, remélem választható lesz a z68 chipset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest