- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #498 üzenetére
Szerintem tippelni bármit tudunk, kb. naponta 4x kérdezi ezt meg valaki, ha pontos infó lesz róla a megfelelő fórumon biztosan megjelenik.
-
natë
nagyúr
Átkötöttem minden cuccom SATA3-ra, nem gond, hogy SATA2-höz használt kábelekre dugtam?
Amúgy mintha lassabb lenne, bár szerintem csak beképzelem. -
natë
nagyúr
Lehet, hogy semmi baj a SATA 2 vezérlővel, a probléma sokkal nagyobb, egyszerűen csak nem akarnak pánikot kelteni
-
natë
nagyúr
válasz
Overlocker #254 üzenetére
Ez üt
-
natë
nagyúr
válasz
Overlocker #225 üzenetére
Az én Asrockomon tavalyi bios volt (már frissítettem), akkor gondolom tavalyi gyártás, tehát jó?
-
natë
nagyúr
Chipmaker Intel this morning halted some shipments of a support chip for their much ballyhooed Sandy Bridge microprocessor and is ordering a partial recall.
The company has stopped shipping the Cougar Point support chip for the Intel 6 Series from their factories and is contacting customers about replacing the bad chip by late February.
The problem, which can be solved with a "silicon fix," can in some cases lead to the Serial ATA port degrading over time, potentially impacting the performance or functionality of SATA-linked devices like hard drives and DVD drives.
"The systems with the affected support chips have only been shipping since January 9 and the company believes that relatively few consumers are impacted by this issue," according to the press release. "The only systems sold to an end customer potentially impacted are Second Generation Core i5 and Core i7 quad core based systems. Intel believes that consumers can continue to use their systems with confidence, while working with their computer manufacturer for a permanent solution. For further information consumers should contact Intel at www.intel.com on the support page or contact their OEM manufacturer.
-
natë
nagyúr
Jó lenne valami teszprogram (mint a SMART) ami jelzi : önnek még 4 napja van a teljes meghibásodásig, váltson most SATA3-ra!
-
natë
nagyúr
Csodás. Már kezdtem elégedett és boldog SB felhasználó lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest