- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Overlocker #431 üzenetére
Nemértem hogy minek a SATA III mikor még a SATA II sebessége sincs kihasználva!!!!
Mondjuk 2,5GB/s másolt már valaki??? Mert én max 70-90MB/s másoltam idáig! -
H.O.D.
senior tag
válasz
Overlocker #390 üzenetére
Nem kell levenniiiük, amennyiben a vevőt - esetleges vásárlás esetén - tájékoztatják a hibát illetóen, a vevő meg hadd döntse el, hogy kell-e így neki, vagy sem. A baj ott kezdúdik, amikor az eladó tojik rá, a vásárló pedig nem naprakész; már haza is vitte a hibás terméket.
-
Воланд
titán
válasz
Overlocker #393 üzenetére
Az úgy viszont elég érdekes.
-
Воланд
titán
válasz
Majd leveszik, ha már nem kapnak nagykerből. Addig meg valahogy el kell azt adni, ami már raktáron van.
-
Oliverda
titán
válasz
Ez Magyarország. Itt a vásárló érdeke a legtöbb helyen az utolsó utáni helyen áll.
-
_csocso_
senior tag
válasz
Overlocker #283 üzenetére
Alaplapnál nézed, már nincs 1155
-
MPowerPH
félisten
válasz
Overlocker #269 üzenetére
Értem.
Na, az pont elég is lenne, pont annyi eszköz van aktívan használva nálam is. A lényeg, hogy ami külön vezérlőn van, az használható csak hiba nélkül.
-
válasz
Overlocker #236 üzenetére
Hát nagyon rossz döntést....
Erről a régi dell optiplex (170-es, 270-es) gépek alaplap kondenzátor mizériája jut eszembe. Csak ott évek kellettek mire a dell elismerte a hibát, na és persze azt, hogy már tudtak róla a gyártáskor hogy silány a cucc. Persze így utólag már a pénzéért futhatott mindenki.
Kiváncsi vagyok hogy az intel miként rendezi a problémáját. Anno a p3-as gépek idején a 820-as chipkészletnél, amik sd-ram foglalatosak voltak és valami barkács ram átalakítót talált ki rá az intel, elég korrektül cseréltek és még adtak is ajándékba egy rd modult hozzá.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Overlocker #260 üzenetére
Akkor, ha egy lapon van 6db sata 3 port, akkor azok mindegyike gond nélkül használható?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Overlocker #254 üzenetére
Ehhh...
smkb: Annyi értelme van, hogy SB procikat jóformán kapni sem lehet. Legalább most kicsit tudnak készletezni. Nagyon el volt sietve ez a beharangozás, minden téren.
-
natë
nagyúr
válasz
Overlocker #254 üzenetére
Ez üt
-
natë
nagyúr
válasz
Overlocker #225 üzenetére
Az én Asrockomon tavalyi bios volt (már frissítettem), akkor gondolom tavalyi gyártás, tehát jó?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Overlocker #230 üzenetére
De jó... Akkor dől minden. Sok vásárlót veszít így el az Intel, visszanyalt a fagyi a nagy spórolástól.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
A B revízió került kereskedelmi forgalomba, szóval gyakorlatilag mind hibás. Ami furcsa, hogy a régi mintapéldányokat nem érinti a hiba. Ezek alapján valószínű, hogy a spórolás okozta a gondot.
-
APC ADAM
tag
válasz
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged