- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
gtasystem #119 üzenetére
Ebben az esetben a félreértés alapja talán az, hogy teljesen rosszul alkalmazod a "bukta" kifejezést.
Mivel a Windows 7 pénzügyileg sikeres, tehát termeli az MS-nek a rekordokat döntő bevételeket, ezért úgy tűnik, a bukta nálad valami egyéni értelmezést takar.Ami nem gond, csak akkor máskor ezt mond.
-
Morden24
nagyúr
válasz
gtasystem #95 üzenetére
Még egyszer megpróbálom, aztán kénytelen leszek belátni, hogy egyszerűen csak szereted lökni a süket dumát, de tényt annyit nem tudsz magadból kiizzadni, hogy megtölts egy egysoros kommentet:
Milyen tényezők alapján mondod, hogy egy jelenleg nem értékesített, de legalább 9 éves OS ár/éték aránya jobb, mint egy jelenleg értékesítetté? Kíváncsian várom azokat az objektív okokat, amik alapján te mondod, amit mondasz.
Mert eddig elhangzott részedről egy csomó rendkívül ígéretes beszólás, meg hogy olvassak utána, de egy szaros tényt, de még személyes indokot sem sikerült közölnöd, vagy linkelned. Ellentétben másokkal, de ahogy látom, a tények azért gyorsan leperegnek rólad.
Továbbra is normális hangnemben kérlek, hogy mondj ilyeneket, ne nyomd itt ezt az olcsó dumádat a "mit tehetnék" marhasággal, mert kénytelen leszek elkönyvelni, hogy tényleg nem is tudsz mit írni, egyszerűen csak szeretsz picsogni. Írd le. Tudom, a múltkor sem ment, de hátha most. Optimista vagyok.Egyébként nem volt nehéz megtalálni: bingbe beírtam, hogy "moonman gtasystem nem hozzád"
-
Morden24
nagyúr
válasz
gtasystem #87 üzenetére
Ööö, megmagyarázhatnád akkor nekem - flém nélkül, szerintem normálisan írok neked -, hogy milyen ár/érték arányra gondolsz jelenleg Win7 és XP esetén.
Tényleg érdekel. De konkrétan szeretném már végre.Egyébként nem, nem tartom betegesnek. Te mondtad, hogy ilyen nem volt, nem emlékszel rá, de majd én jól megaszondom. Tessék, nem megaszondtam, hanem megmutattam. A köze annyi hozzá, hogy indokot ott sem hoztál fel, pedig én is pont egy ilyesmit szeretnék kérni tőled, hogy értelmes beszélgetés folyhasson. A másik topikban is hasonlókat kértek tőled, de nem reagáltál valami jól rá
-
Morden24
nagyúr
válasz
gtasystem #77 üzenetére
Ár/érték arány nem létezik, mivel már nincsen forgalomban XP. Max. olyan van, hogy nem akarsz megvenni egy új OS-t, ami persze érthető is, de akkor az egy szimpla pénzügyi döntés. Ha nincs miből, vagy mire, én sem veszek, ez evidens. Akkor sem veszek, ha nincsen szükségem az újításokra, de ettől nem a termék lesz a szar, hanem nekem nincsen rá szükségem.
A másik topikról csak annyit, hogy elég nagy baj, ha nem emlékszel. Nem ígérem, hogy meg fogom keresni, de azért megnézem a cikkhez kapcsolt régebbieket, hátha mázlim van...
Hehe, bing a barátom. Ha nem emlékszel, hát olvasgass, és frissítsd a memóriádat.
-
válasz
gtasystem #65 üzenetére
[link]
Szóval szerencsésebb lenne, ha egy MS által közzétett eladási statisztika képezné alapját ennek a topkinak, mert mint a linkben szereplő statisztika nem eladás alapján készül. Ezzel meg csak az szokott gond lenni, hogy csak azt vizsgálják, hogy adott oldalra látogató user gépén milyen OS fut, azt nem, hogy az illegális avagy megvásárolt példány, pedig a kettő közt számban meglehetősen nagy eltérés lehet(és van is általában)Én magam is használok a mai napig XP-t, mert van olyan fejlesztőkörnyezetem, ami W7 x64 alatt nem működik megfelelően.
Korábban valaki említést tett a kőbaltáról, neki csak annyit: Van amikor a kőbalta célszerűbb és (költség)hatékonyabb eszköz, mint a lézerszike... -
Morden24
nagyúr
válasz
gtasystem #65 üzenetére
A globálisra, vagy a magyarra gondolsz?
Mert a magyar senkit nem érdekel. Globális szinten annyit sem számít, mint magyar szinten a nyíregyi Huszártelepen történő eladások száma.Ha globálisan nézed, akkor azt meg fel kéne fogni, hogy a 2001 óta egyedüli oprendszerként létező XP részesedése egy nehezen lemorzsolható valami. Az Xp sem azért terjed el, mert annyira imádták az elején az emberek, hanem mert 6 év alatt sok a gépfejlesztés, és az a világ nagyrészénél nem a sarki boltból veszünk alkatrészt verziót jelenti. Nálunk ráadásul miljom Sulinet Express gép ment el így anno magánfelhasználókhoz is. Nem a Windows-t telepíteni nem tudó hómjúzerek miatt, hanem a céges állományok miatt. Főleg notebookból rengeteg kelt el, de ami a fontosabb, hogy 6 év alatt igen sok céges gép lecserélése történt, ami persze kötelezően XP-t kapott.
Ehhez képest a Win7 rekordsebességgel fogyott, az MS konkrétan saját pénzügyi rekordokat döntögetett, de hogy egy kicsit emberközelibb adatot is mondjak, nézz egy Steam-es statisztikát OS megoszlásról.Egyébként meg dehogy nincsen becsípődésed. A múltkori topikban, amikor moonman alapjaiban zúzta szét a kommentjeid tartalmát, még odáig is elmentl, hogy közölted, ne ugasson neked, mert nem szóltál hozzá. Nem tudom, mi váltja ki egy emberből, hogy ennyire két kézzel kapaszkodjon egy idén jubiláló OS-be - semmi gond nincsen azzal, ha valaki még XP-t használ, biztos megvan az oka. De hogy megpróbálja megmagyarázni, hogy az mennyivel jobb, mint egy modern, naprakész OS... mindegy, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest