Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
Need for Speed Carbon Collector's Edition €5.99 Szerintem ez éri meg legjobban,1 617 Ft-ért Collector's Edition
-
ProEvoFan
nagyúr
Régió kijátszásra reagálnék.
Teszem azt, egy amcsi haver vesz nekem egy játékot ajándékba, abba nem tud és nem is akar belekötni a steam.Miért?Mert maga a steam is reklámozza az "ajándékozz a barátodnak" szolgáltatást.Itt szó nincs régió korlátozásról.
Az más tészta, ha te veszel EUs régióból pl Brit régiós játékot.Ezért törölhetik az accountodat.. -
törölt tag
Ezen a héten viszont a Mafia II igen baráti áron van a Steamen, szóval meg is vettem
-
válasz
cskamacska #110 üzenetére
"Ezekkel a kulcsokkal gond lehet, nem feltétlenül az első vásárláskor, nem is a huszadikkor, de ha ötvenedik vásárlásnál kifogsz egy olyan szállítmányt, ami a kamionról pottyant, de a kiadó utánament, és nem csak a játékot veszik le, hanem az egész fiókod letiltják fraudulent use-ra hivatkozva, akkor ij."
Pontosan.
-
cskamacska
addikt
válasz
Jarlaxle #108 üzenetére
Minden ami nem EADM/Steam(mondjuk B.net kulcshoz még nem volt szerencsém) az kulcs+torrent link, vagy éppen az sincs, tökmindegy, a programot neked kell "beszerezni".
Igazolvány, amit vagy kérnek, vagy nem, hivatalosan azért, hogy őket se verjék át, de így sem kevésbé necces.
Nyilván, te fizetsz nekik, ők meg vagy szolgáltatnak, vagy nem. Hol a garancia, hogy mondjuk az esetlegesen blokkolt kulcsot megfizetik neked? Ha pedig vásárlás után fél évvel bannolnak, megnézem hogy melyik(akár a legnormálisabbnak tartott) sufnibolt fizeti vissza a pénzed.
Oroszországban lokalizáltan mennek az olcsósított CoD változatok, ha a bazárod ruszki forrásból dolgozik, te is találkozhatsz vele.Az hogy valójában hányan szívták meg az ilyen boltokkal csak tippelni lehet. Az biztos, hogy a hivatalos Steam fórumon(!) egy időben, napi rendszerességű volt a picsogás, hogy szegény gyereket hogy baszták át éppen aznap az aktuális legolcsóbb cdkey shop-ban. Linket szivesen löknék, de már akkor törölték ezeket amint tudták.
Nem az az egyetlen helyes út, hogy neked 50€-ért kell venned egy játékot, mint ahogy azt a kiadók szeretnék, de ha már az ember pénzt ad ki valamiért, azt ne maláj second hand dílereknek adja. Pont a topikindító cikk a példa rá, hogy teljesen legális forrásból is röhejes olcsón be lehet vásárolni, anélkül, hogy bármit is kockáztatnánk.
És itt az én gondom. Ezekkel a kulcsokkal gond lehet, nem feltétlenül az első vásárláskor, nem is a huszadikkor, de ha ötvenedik vásárlásnál kifogsz egy olyan szállítmányt, ami a kamionról pottyant, de a kiadó utánament, és nem csak a játékot veszik le, hanem az egész fiókod letiltják fraudulent use-ra hivatkozva, akkor ij.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
cskamacska #105 üzenetére
Milyen kulcsert es torrent linkert?
Steam, eadm es battlenet kucsokat veszek, mi koze ezek barmelyikenek a torrenthez?
Nem vagom milyen fenykepes igazolvanyrol beszelsz.
Milyen nem lehet mindenkinek szerencseje? Minden kockazatot ebben a kulcselado vallal nem te.
Milyen orosz kulcsrol beszelsz? Ki a fene beszelt itt arrol?
Accountot nem bannolnak, le lett mar irva elegszer ebbe a topikba.Tok, dvd szamomra nem kepvisel erteket, ugyhogy nem igazan latom, hogy miert jobb az nekem ha mondjuk megveszem akarhol mashol dragabban.
-
BalaNce87
addikt
De akkor miért nem tiltják be a pitsába ezt a g2play-t ha ennyire necces onnan a vásárlás? mert azt kicsit undorítónak tartom hogy megveszem ott aztán steam meg bannolja az egész accom-at, közbe tudják hogy lehetséges kulcsokat vásárolni, de mégse tesznek ellene semmit. Több ember egyszerűen a jobb lehetőséget látja ebben, olcsóbb, digitális ennyi pont elég, aztán meg akkor tudja meg az illető hogy nem a legjobb oldalról vásárolt, miután bannolták, nem valami fair. Ilyen oldalból nem egy van ami digitálisan árulja a játékokat és köztük bármelyik lehet olyan amivel kockázatos a vásárlás, steam-el is volt anno egy baki hogy a tört verzióját árulták a max payne-nek, nem semmi hogy utólag ilyen derül ki és ráadásul fizetett érte az ember, konkrétan én is megvettem persze túlságosan nem izgatott a dolog, de meglepődtem hogy ilyen is van. Mondjuk sok régi játék utólag kerül fel steamre és kíváncsi lennék ezt hogy oldják meg, mert anno egyikből sem volt digitális kiadás. Mindenképp nagy a buisness ebbe a kulcs eladásba, ugye anno codhoz is adták a kulcsokat mert oda annyi elég volt hogy játszhass, a játékot tökmind1 honnan szerezted be, a steam-el ez már kicsit necesebb lett, jobban odafigyelnek már a játékkészítők erre, valszeg ezért is lett steames az utóbbi 2 cod.
-
Dreimus
senior tag
válasz
cskamacska #105 üzenetére
Milyen adatokat kérnek el? Egyedül a scan-t kérhetik el a cd kulcsról ha steamre reggeled de akkor is letöltöd és csatolod és akkor már nem is lehet kideríteni, vagy kinyomtatod és te fényképezed le. Ezért nem tesznek ellene mert nem tudnak amíg nem tudják szűrni melyik kulcs hova való
ui.: Ezért nem kell oroszt venni hanem sima retailt
-
cskamacska
addikt
Azért a rendes boltból való vásárlás, és a szürke forrásból való megszerzés nem ugyanaz.
Te komolyan fizetsz egy nyamvadt CD kulcsért és egy torrent linkért ?
Ha valami probléma lesz a mondjuk a Steam fiókoddal, és bekérik a vásárlási részleteket, akkor te fapofával bemondod nekik, hogy há a G2Play-tül vanik?
És főleg, te gond nélkül fényképes személyivel igazolod magad számukra, mikor gond esetén azt kérik?(mert azt kérik, fényképes személyit - de miért is?)
Az egy dolog hogy te örülsz magadnak, mert olcsón jutsz legálisnak vélt premier játékhoz, de ezt úgy beállítani, mint egy Steam/Direct 2 Drive/GetGamesGo/stb olcsó alternatívát mások előtt, az erős felelőtlenség.
Egyszer lenne gondja ilyen sufnioldallal akinek ajánlom, én biztos rituális harakirit követnék el. Te megelégednél egy "nem lehet mindenkinek szerencséje" beszólással?
Egyik helyről orosz nyelven települő, és orosz szerveren aktiválódó Black Ops-t lehet csak beszerezni. Aki ott vásárol kulcsot a javaslatodra, annak hogy magyarázod meg ezzel nincs semmi gond?
Tavaly elég "cdkeystore got my account banned" topikot láttam futtában, hogy konkrétan hülyének nézzem a szürke forrás veszélyét figyelembe nem vevőket. -
Dreimus
senior tag
-
Nem tartom lehetetlennek, hogy legálisan legyenek viszonylag friss dolgok olcsón.
Pl. zavvi.
Nem sokkal/egyáltalán nem olcsóbb a g2p, csak nincs shipping.Az pedig teljesen érthető, hogy a steam nem örül a regiok kijátszásának.
(#100) GoodSpeed: Ha annyira illegálak miért nem csukták be a őket a nagy cégek?
-
Polllen
félisten
5,5k volt másfél évvel ezelőtt az mw2, míg itthon 11-12k. Így jött ki a félár. A steam árazása az akcióktól eltekintve nagyon érdekes, de annak semmi köze ehhez a bolthoz.
Az amazon-hoz képest pedig van egy óriási különbség (több is, de azt most hagyjuk)...
Előbbi bolt úgy árul dobozos játékokat, hogy el is küldi azt neked... A g2 oldala most éppen nekem nem jön be, de ha retail, akkor honnan lesz telepítő lemezed? torrent-e?Amúgy inkább zavvi és amazon, mint ez a társaság, és én továbbra is mindenkit óva intenék tőlük.
-
Robb202
tag
Valóban félrement bocsi.
Kicsit off lesz. De vicc az egész. Olvasok olyan híreket, itt a Ph-n is hogy a telefonért kifizetett valaki előre pénzt, sőt még a haza utat is kifizette a csalónak az illető. Aztán hallottam olyat is hogy egy jósnő az átkot 1 milláért vette le a másik emberről. Természetesen ezek valós dolgok. Magyarországról.
De ami simán elképzelhető, hogy valamit olcsóbban meg lehet kapni, az rögtön gyanús. De ami totál átverés na abba mindenki belemegy.
Röviden összefoglalva aki mer az nyer. Aki meg nem mer az veszít. Ilyen egyszerű.
Senki nem biztat senkit hogy vegyen a G2playről CD kulcsot.Olyat már sokat hallottunk hogy valaki vett kulcsot de olyat még itthoni tapasztalt forumozótól nem hogy a CD kulcs nem ment volna vagy esetleg nem adták volna vissza a pénzt vagy nem cserélték volna ki.
Na vajon miért nem? Mert elvétve vannak ilyenek. -
Jarlaxle
senior tag
Ezt szerintem melle cimezted, mivel en szorol szora egyetertek veled.
Pollen: A bulletstorm az akcio, ugyanugy ahogy a steamen is van akcio. Egyebkent az ki van irva, hogy retail key, nem pedig eadm vagy steam key, ezert is ennyire olcso. Amazonon egyebkent 22.5 fontert kapni dobozosan, ugyhogy ha ezt nezed akkor mar nem is annyira kulonleges a 19 euros cdkey. Fel aron meg tuti nem hirdettek mw2t most is 30 euro az ara, black ops sincs fel aron.
Steamen amugy az mw2 arazasa meglehetosen erdekes volt, mivel a megjelenes utan 3/4 evvel is 50 euroert adtak, en akkor vettem meg inkabb g2playrol, az en kodommal nem volt semmifele gond.
Sokan beszallnak, jo par hasonlo oldal van (minimum 10rol tudok).
Termeszetesen te is beindithatsz ilyen vallalkozast, es ha jo araid vannak en leszek az elso vasarlod, de azert keszulj fel ra, hogy kemeny menet lesz, lasd az itteni forumos oktalanul negativ hozzaallast. -
Polllen
félisten
Nem hiszem, hogy bármikor is leírtam volna, hogy a játékok lopottak. (már csak azért sem, mert ha egy szállítmány eltűnik, borzasztóan könnyű banolni azokat a kulcsokat, ahogy a blood bowl-nál meg is tették)
Nekem mindig is a forrásaikkal kapcsolatban voltak/vannak aggályaim.
És hogy miért?
Ugye azt mondod, hogy mindent ott vásárolnak meg, ahol a legolcsóbb.
A világ mely országában, régiójában adják ennyivel olcsóbban pl. a Bulletstorm-t rögtön megjelenés után? Miért csak ők tudnak erről és senki más? Ha ez tényleg ilyen jó buli, miért nem szállnak be mások is? (És ne mond, hogy egyedi akció, mert mw2 megjelenése után kb 1 héttel már fél áron akciózták hasonló promóval ... akkor hallottam róluk először...)
Ez volt az első találat, rögtön el is kezdtem utánuk olvasni.
Idézet az oldalukról:
"Why is G2PLAY usualy cheaper than Steam, EA Store etc.?
Obviously as an alternative store we have more friendly prices structure than official stores which are usualy bound to publishers who dictate their consumer prices. These shops have to follow the publishers instructions otherwise they will not recieve any deliveries from the pblishers.
Well we do not have to listen to any instructios and we can set our own pricing."
- nesze semmi fog meg jólAzt azért lássuk be, hogy egy új játék mindig a kiadótól jön. A minimális ár az lehet, amiért ők eladják és akkor még csak nem is kerestél rajta. Vagyis azért, hogy ezen haszon legyen, még kell rá tenni. (na ha mindig más régióból vásárolsz dobozos játékokat, akkor bezony azoknak lesz ám logisztikai költsége is, nem kevés.) És mégis sokkal olcsóbb, mint mindenki más... Ha csak 2nd hand játékok lennének még el is hinném, mert ott tényleg elképzelhető ekkora áresés, de egy új játékot nem fog olcsóbban kiadni senki amíg viszik mint a cukrot. (No meg dobozos játék, doboz nélkül...)
Ahogy GoodSpeed is írta, minimum kétes a dolog. Erre írtam azt, hogy akinek ez nem büdös, sztem az naiv vagy nem érdekli (aka a fejét a homokba dugja, mert neki ettől még jó)
Természetesen, ha meg tudod magyarázni logikusan, hogy lehet ezt nyereségesen és legálisan kivitelezni, soha többet nem szólok egy rosszt szót sem rájuk.
-
Robb202
tag
Ki beszélt itt 2K-ról? Olvasd el a hozzászólásom újra. Én egy példát mondtam.
Amúgy miért ne tudnának megjelenés előtt akciózni.Amúgy meg meg lehet venni a játékot 9-10K-ért is dobozosan. Senki nem tart fegyvert a a fejedhez.
De azt azért meséld már el nekem, hogy míg itthon 9-10K egy játék addig Angliában a sima a gémek már most 5-6 K-ba fájnak.
Onnan meg már egyenes út hogy a CD kulcsok még olcsóbbak ha nagy tételben felvásárolják.
Persze biztos izgi megvenni a játékot drágábban. Kinek mi a fontos.
Ha majd jönnek a letiltások meg bannolások akkor ok.Amúgy meg a CD kulcsok miatt mindig is fognak anyázni egyes cégek hiszen nekik ez bevétel kiesés. De attól valahol meg lett véve a CD kulcs olcsóbban.
Ezzel az erővel használt játékot is csúnya dolog eladni.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#41133696 #91 üzenetére
EA nemtom mikor jelentett ki ilyet es egyaltalan nem hallottam meg olyanrol, hogy barki kulcsat bannoltak volna, Steamet nem erdekli csak ha az activison nyaggatja, Norton meg nem is tudom, hogy keveredett ide ebbe a temaba, szamomra a safe webjuk az nem sokat szamit, de elfogadom persze ha neked az a szent iras.
Hat elnezest kerek, ha valakit esetleg arra biztattam, hogy vasaroljon eredeti jatekokat, es felnyitottam a szemet, hogy nem csak a tularazott steam letezik.Pollen: Igen termeszetesen ugy, remelem senki se gondolja, hogy a g2play kommando kifigyeli amikor kigordul a black opssal megpakolt kamion es gyorsan kirabolja aztan a szkennelt kulcsokat arulja.
-
törölt tag
"Nem, en egy elegedett vasarlojuk vagyok,..."
Egyelőre, ezt tegyük hozzá
"aki szeretne rendet tenni a fejekben,... "
Itt rend van
"volt par jatek aminel problema volt a kulcsokkal"
Na és ott miért is volt probléma ?
Egyébként tökmindegy, ha kijelenti a Steam, EA , Activision , Norton stb, hogy nem legálisak, onnantól nincs miről beszélni, megette a fene.
Jobb lenne ha te sem terjesztenéd itt ezt a kétes forrást. Sőt jobb lenne még a linkjét is törölni a fórumról, nehogy aztán sírás legyen a vége amikor valaki megszívja, és pont innen navigál oda .
-
Polllen
félisten
válasz
#41133696 #88 üzenetére
Eddig csak 1 ilyen akcióról hallottam, amikor tömeges ban volt, talán blood bowl volt... A vásárlóknak gondolom adtak gyorsan újat, ők meg nem firtatták, hogy de hát miért banoltak, ha minden rendben van?
JarlaxleTehát az a magyarázat, hogy nagy mennyiségű kulcsot vásárolnak fel, ott ahol a legolcsóbb?
-
Jarlaxle
senior tag
Nem, en egy elegedett vasarlojuk vagyok, aki szeretne rendet tenni a fejekben, hogy ne az alapjan alakitsanak ki a negativ velemenyt, hogy mit irt par ember a forumba sok ezer vasarlo kozul (hozzateszem az emlitett forumba is vannak elgedett vasarlok, ileltve olyanok akik irjak, hogy rendbe lett teve a problemajuk) meg, hogy mit ir a norton.
Hat de megis velsz, ha mindenkit onamitonak es naivnak tartasz aki onnan vasarol, meg hogy homokba dugjak a fejuket. Kozben pedig a forras ismert, mar le lett itt irva joparszor, hogy miert tudjak olcsobban adni a jatekokat.
Sok erdekes dolog meg nem kering roluk, volt par jatek aminel problema volt a kulcsokkal, minden mas tokeletes. -
Polllen
félisten
Te a vállalatnál dolgozol, hogy ismered őket vagy a róluk hallottak alapján alakítottad ki a véleményed? Nem is tudtam egyébként, hogy a véleményem már szakértői véleménynek minősül...
Én is akartam onnan vásárolni, de mivel mocskosul olcsó, így utána olvastam, sok érdekes dolog kering róluk, kulcsokat is banoltak, inkább kihagyom.
Nem hiszem, hogy bármilyen morális fölényt vélnék másokkal szemben.
"atlagos arkulonbseg 10 euro max."
Kíváncsiságból megnéztem újra, mivel korábban is kb. féláron "promozták" a premier játékokat... Mint ha most is kb féláron adnák... Bulletstorm?
Picit több a különbség, mint 10 EUR...
Amúgy azért is írtam ollie-nak, hogy felesleges tiszteletkör. Senkit sem érdekel a forrás.
-
Jarlaxle
senior tag
-
Polllen
félisten
Felesleges tiszteletkör...
Az onnan vásárlók nagy része azzal az illúzióval vásárol, hogy ha nem tiltják le az ő kulcsát, nincs is vele semmi stikli. (a forrás és más egyéb nem számít)
A legnagyobb önámítás amúgy az, amikor valaki elhiszi, hogy egy premier játékot, amit soha sehol sem akcióztak még le, már meg tud venni 2k-ért, mer' hogy biztos a nagy tételben vásárlók abban a szép egzotikus országban ekkora kedvezményt kaptak a kiadótól... (és ez ugye exkluzív, mert a világon máshol senki... csak ezek a kis - talán - hongkongi arcok...
)
Naivitás és homokba dugom a fejem mentalitás...
-
Miért kéne foglalkoznia ilyen minden kis, szürke üzlettel a gamepodnak? Alig ismerik páran itthon, de még világviszonylatban is.
De már említettem, csak rá kéne keresni google-val, hogy mi a helyzet pl. a g2play-jel, itt van egy gyöngyszem: [link], vagy itt, vagy itt, vagy... itt van egy hivatalos Valve válasz is. (itt látszik, hogy Valve-s ember válaszolt)
-
Robb202
tag
Azt azért hozzátenném, hogy a L4D 1-nél anno a CD tokban is csak egy CD kulcs volt semmi több. Akkor most át vagyok verve mert nem volt benne CD? Pedig Magyarországon hivatalos üzletben vettem meg.
Szó sincs erről.A CD kulcs (legtöbb esetben) azoknak lehet nagyon jó akik letöltötték warezben de úgy gondolják hogy szeretnének játszani vele legálisan.
Amúgy meg Ebayen lehetett találni olyan játékokat (Street fighter, Just cause 2, Metro 2033, maffia 2) amiknek volt ilyen promó kódja videókártyákhoz adva és Steambe be lehetett regisztrálni. De az illetőt nem érdekelte a játék ezért meghirdette Ebayen a kódot. Akkor ez is csalás? Vagy az a csalás hogy én olcsóbban jutottam az eredeti játékhoz más csatornán keresztül? Steam azóta sem vette el a játékot tőlem.
Szerintem nem csalás, ez egy ügyes húzás ami lényegében legális marad. Olcsón vettél játékhoz eredeti kulcsot. És itt a kulcs a lényeg hangsúlyozom nem az hogy magát a tartalmat is megkapod. Tehát a kettőt el kell különíteni.
Lényegében a tartalom beszerzése mindegy ha van kulcsod hozzá? Tévedek?Ha pl én tegyük fel a Civilisation 5-höz szerzek új kulcsot 2000-ért és azt Steambe bereggelem (ezt be lehet) akkor nyertem, hiába a steamen 49 euró a stuff..
Akkor én most rossz fiú vagyok? Csaló? Csak mert a Cd kulcsosok hasonlóan járnak el.Ahogy valaki írta, a Cd kulcsosok felvásárolnak nagy tételben olyan helyekról gémeket ahol elég olcsó és azoknak a kulcsait szórják ki. Mi ebben a horror? Azért mert a Norton szól hogy nem biztonságos hát nem adnám a fejem rá, biztos nem tetszik egyes embereknek ez a legális kiskapu.
Emlékezzünk azért hogy a vírusirtók azért is pittyegnek sokszor tévesen ha warezos cracket akarsz használni. Így sok embert megiesztve olykor alaptalanul. Szóval nem kell bekajálni egyből amit a Norton pislog.
Mondom ha gáz lett volna a G2playen azt a Gamepodon, Gamestarban már hozták volna baromi nagy betűkkel, hogy átverve a fél világ etc....
Picit azért gondoljuk ezt át.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#41133696 #78 üzenetére
Hat koszonhetoen a toolbarnak most majd dragabban vasarolod meg ugyanazt. Vegulis hasznos, csak nem neked.
MOD: Meg a temahoz annyit tennek hozza, hogy ha a steamet igazan zavarna az alternativ cdkulcs terjesztok akkor csak az adott regiobol lehetne aktivalni az adott kodot (ez mar egy most is letezo rendszer naluk, a cenzurazott nemet jatekokat eleg megnezni).
-
törölt tag
Ok, hát én most innen idéztem, komolyabban nem láthattam bele, hogy hogyan is szerzik, viszont mindegyis, mert ígyis úgyis bann lehet belőle.
Ami ugye nem vásárol ha a gőzős fiókon ott az eltünthetetlen a - felhasználó által bizonyára az - megvásárolt játék .
Majdnem bekönyvjelzőztem ezt a g2play-t a Steam, meg a D2d Mellé , ha nincs a NIS, nem is derült volna ki számomra, max vásárlás után. Na biztos nem állok át NIS-ről NAV-ra - mondjuk ezt már jóval előbb eldöntöttem, és pont a Toolbar miatt
-
-
törölt tag
A komoly vállakozások esetében a a Norton jelzése így néz ki :
Steam
ImpulseDriven
Direct2Drive
A vásárlási kockázatokat tartalmazó honlapokat pedig így :
G2Play NOT Recommended
Hozzá teszem, hogy az elmúlt több évben ez az első , hogy ilyen jelzésre lettem figyelmes. Tucatjával jelzett már a toolbar adathalász weboldalokon, vírusokat tórjaikat jelző oldalakon, de ilyen csalás gyanús oldallal nem emlékszem, hogy találkoztam volna, ahol hamisított szoftvereket stb árulnának.
-
Jarlaxle
senior tag
En meg nem szeretnek minden jatekert tobbet fizetni, mert az activison kapzsi es mar az se felel meg neki ha az user az orosz/azsiai 10 euroval olcsobb kulcsot veszi meg. Alapvetoen warez ellenes vagyok es nagyon sok jatekot veszek, de az ilyenek nalam kiverik a biztositekot, lehetne huzni egy hatart. Az ilyen szituaciokban nem a cdkey arusok a szemetek.
-
aginor
veterán
Az Amnesia is fél áron van, most 7,49€, gyorsan meg is vettem, mondjuk bele kerülhetne a hírbe is. Csak ajánlani tudom, annak aki szereti az igazi horrort (Dead Space nem az).
-
az Ubi deal nagyon csábító, még úgy is, hogy engem leginkább csak az Assassins Creed érdekelne. na még gondolkozok egy kört
-
Jarlaxle
senior tag
Hat mar en is ott hagytam par szaz eurot g2playen battlenet, eadm, steam jatekokhoz, eddig konkretan semmi gond nem volt, legyen az preorder jatek vagy mar keszleten levo jatek. A pontrendszeruk jo, kb. ahogy neztem bevaltasnal ahany pont annyi forinttal olcsobb a jatek, nekem meg premium accounttal masfelszeres sebeseggel jon a pont, ugyhogy ertekelik a regi es huseges vasarlokat.
Egesz biztos elofordult par galiba amiert sirnak utana forumon, es valszeg megtobb resze ennek csak valami konkurens cd kulcs osztogato altali lejaratas. Tokeletes bolt nincs, akar irl akar net, de ahogy neztem a panaszkodok mennyiseget az elenyeszo a maradek tobb 10 ezer elegedetthez kepest. Batran ajanlom az oldalt. -
Robb202
tag
Én több mint egy éve a L2D kódot a G2Playen vettem meg. Steambe beregisztráltam és mai napig megy és működik. Nem tiltottak le. Ha hamis lett volna az ügylet akkor már rég bezúzták volna accomat.
Am azért mert valahol csak CD kulcsot terjesztenek nem jelenti azt hogy full warez az egész és átvágás. Nem ugyanazt a CD kulcsot adják el végtelenszer. Nyilván ők is beszerzik. Lehet a kiadótól vagy egyéb csatornákon (nem hiszem hogy illegálisan). Mert akkor a média tele lenne az ilyen-olyan átvágással.
Persze lehet hogy van jó pár kamu cd kulcsos oldal is.
Ettől függetlenül én Steamet preferálom. Mostanság minden jó kis akciót kihasználok. Régen úgy voltam vele, hogy ami akciós volt megvettem itt ott. De rájöttem érdemes egy helyen tárolni a játékokat. A Steam a legkényelmesebb és legbarátságosabb rendszer.
-
törölt tag
válasz
yakuza.tora #59 üzenetére
Ja végülis én sem vettem semmit most
A Burnout-on filóztam de aztán még sem .
-
yakuza.tora
addikt
Ezen a leárazáson sajnos nem volt nekem való darab.
-
AMD_ok
őstag
válasz
horvathkrisz #36 üzenetére
jóval olcsóbb itt az NFS Shift2, dobozos, és kapsz mellé még egy Shift-et is...
-
törölt tag
A g2play meg az ehhez hasonló nem hivatalos oldalakat illene talán a böngészők adathalászat elleni védelmének is blokkolni, mert szerintem az ha a pénz kicsengeti nekik a gyanútlan vásárló , és szépen tiltják majd gőzőn satöbbi, az felér egy átvágással nem ? Mármint nem a gőz részéről .
-
kovsol
titán
nagyon kétlem, hogy egy év után eltűnne róla a játék, azt még hozzátenném, hogy a lemezes EA játékok nagy részét is be lehet regisztrálni rá, nekem pl dobozos Burnout van regelve rá, és mivel nincs DVD meghajtó jelenleg a gépemben meghibásodás miatt így jól jön az ilyen dolog pl nekem
-
EA Store:
Csak a játékok letöltéséhez kell kliens (EA Download Manager), a telepítéshez és játékhoz nem. Elvileg 1 évig töltheted le a játékokat - tudtommal bármennyiszer, gyakorlatilag az eddigi tapasztalat szerint nincs időkorlát (bár kijelentik az egy évet, de még nem hallottam olyanról, akinek 1 év után eltűnt volna a játék az EA accountjából). Viszont az aktívációk száma már korlátozva lehet, de ez játékonként különböző, tehát az adott játék infójánál kell utánanézni.
(#44) horvathkrisz: olvastam ilyen leveleket. Mindenesetre javaslom, hogy keress rá google-n az oldalra. Meglepő dolgokat fogsz olvasni.
-
BalaNce87
addikt
Hát az ubira le is csaptam
A Rainbow six valóban felejthető darab, de a far cry önmagában is megér 3k-t. AC is óriási volt szerintem...
-
hoffman_
nagyúr
Alapjában véve nem sok cím érdekelt, de az Ubi Weekend Pack tényleg nagyon jó vétel. Meg holnap asszem veszek egy Burnout Paradise-t. Nem tudja valaki megmondani, hogy működik az EA store? Mármint mennyire steam jellegű? És ha van egy regem, akkor a megvett játékot akárhányszor le tudom majd tölteni?
-
HS 2142
őstag
Szerintem azzal kezdem amit kipróbálni sem érdemes: Carbon, Undercover, Pro Street.
A Shift az szerintem nem lett rossz, az új részéről pedig nem tudok véleményt mondani (ennyiért viszont soknak tűnik). A World pedig alapból (most már) ingyenes (mikrotranzakciókra épül) és multiplayer orientált, viszont könnyen megunható alkotás. -
válasz
horvathkrisz #44 üzenetére
Steam-es kulcsot én sem vennék g2p-ről.
-
csoli31
aktív tag
válasz
horvathkrisz #44 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe neked ezt a weboldalt.
-
válasz
horvathkrisz #40 üzenetére
Hát nézd, ha maga a Norton állítja, hogy a g2play hamisított termékeket árul, akkor abban van valami, ugyanis ott virít náluk a Norton Internet Security is a kínálatban. Én semmiképpen sem ajánlanám a helyedben. Eddig nem volt problémád vele, de ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lesz. És bárhol utánakérdezel supportnál (pl: Steam), rögtön kapod a választ, hogy a g2play nem hivatalos forgalmazó, így a vásárló könnyen letiltva találhatja az accountját. Mindenesetre a saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz, de ne reklámozz másoknak ilyen kétes weboldalakat.
-
Baróóó!
-
törölt tag
válasz
Azért ezzel az oldalla vigyáznék
-
törölt tag
A Burbnout nem steames ugye ?
-
oxox
addikt
válasz
süti...
-
horvathkrisz
addikt
-
oxox
addikt
válasz
horvathkrisz #33 üzenetére
megnezzuk otthon...sajna meo helyen nemtudom megnyitni...
-
-
oxox
addikt
bevallom nfs-ig sokat nem ismerek
-
Ha már itt tartunk, melyik NFS-t érdemes megvenni?
-
Allien
veterán
A gyökerek.
Kezdtem megörülni, hogy leárazták a Need for speed world-t, de ugye NEM! Csak ott van a listában, de eddig is 20€ volt.
Még mindig olcsóbb megvenni bótba 3990 HUF-rt, vagy ennél is kicsivel olcsóbban (legalábbis pl cd galaxisban volt olcsóbban is). Így pl egy euró kb 200 forintra jön ki, ha a BF-ből számoljuk.
-
elithun
őstag
Igazán szépen megszerkesztett lista. Köszönöm.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudok az EAASTORE-ból vásárolni mert nekem mindig csak US/Canada-t dobja ki és csak amcsi vagy CAN várostokat fogad el. (trükközni kell, hogy beírok egy fake címet vagy mi???)
A másik meg amiben a segítségeteket szeretném kérni az az, hogy a Windows Live-os cuccokra nekem is azt írja, hogy nem elérhető az én tartózkodási helyemen (többek közt Dirt2 multiplayernél...).
Erre van vmi megoldás?@D1Rect: Véletlen ment direktbe neked. Általánosan hátha van vkinek vmi tippje
Thx
-
kirkri
addikt
Jól értem, hogy pl. a EA játékoknál nem DVD változatot veszek, hanem kifizetve a lóvét, kapok egy linket ahonnan le tudom tölteni és kapok egy hivatalos aktiváló kódot (ami gondolom jó online játékhoz is).
-
thomboy
tag
Zsoccc: Hagyhattad volna, szerintem feldobta a cikket!
Érdekelt volna a Steames leárazás, mert egyik játék sincs meg (főleg a CoJ
iB), csak az e havi zseton megy a Dragon Age 2-re...
-
Sonja
nagyúr
"A region a felhasználóhoz Magyarország."
Ez a baj.
Egyébként van Aliens vs Predator 4.97 euróért! Steam-en csak beírod a kapott kulcsot és már töltődik is.
Én megvettem.
(#12) GoodSpeed: Impulse-on leárazták, de csak USA/Canada.
-
AMD_ok
őstag
Ha nekem a pack-ból megvan a Far Cry 2, és megveszem a pack-ot, azt elajándékozhatom legalább valakinek?
-
Kecuhun
senior tag
Én a Need for Speed™ SHIFT-et megveszem. Van egy 10 Eurós szülinapi kuponom az EA Store-ban.
-
A Burnout Paradise simán megért 3,5€-t(~1eFt)
Sok órát lehet vele ökörködni. -
thomboy
tag
"Burnout™ Paradise: The Ultimate Boksz " ???
-
Föcsök
aktív tag
Megvenném a F1 2010-et de ez a gyökér Games for Windows Marketplace ezt írja, ha bármit is szeretnék onnan venni:
"Unfortunately, the Games for Windows Marketplace website is not available in your region."
Installáltam magát a klienst, ott meg a kártyát nem fogadja el, bár ott az F1 2010-et nem is látom. Megvettem 1200 MS pontot, beváltottam Dead Rising 2 dlc-re de nem látom azokat a ruhákat a játékban, tehát az is jól sült el.
Valakinek valami ötlet, hogy hogy láthatnám a dlc-ket Dead Rising 2-be, meg hogy hogyan lehetne megvenni a játékot?
A region a felhasználóhoz Magyarország. -
GAbre
veterán
Hát nem nagy kínálat talán 1-2 érdemes....
-
heihachi
addikt
A Hearts of Iron 3 + kieg elgondolkodtató.
-
Polllen
félisten
Az ubisoft leárazás nagyon tetszik, még ha a RA: Vegas 2 egy ultra hulladék is...
Igaz ha három játékkal számolom, darabja több, mint 1k...(volt már ennél jobb is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest