Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

De akkor miért nem tiltják be a pitsába ezt a g2play-t ha ennyire necces onnan a vásárlás? mert azt kicsit undorítónak tartom hogy megveszem ott aztán steam meg bannolja az egész accom-at, közbe tudják hogy lehetséges kulcsokat vásárolni, de mégse tesznek ellene semmit. Több ember egyszerűen a jobb lehetőséget látja ebben, olcsóbb, digitális ennyi pont elég, aztán meg akkor tudja meg az illető hogy nem a legjobb oldalról vásárolt, miután bannolták, nem valami fair. Ilyen oldalból nem egy van ami digitálisan árulja a játékokat és köztük bármelyik lehet olyan amivel kockázatos a vásárlás, steam-el is volt anno egy baki hogy a tört verzióját árulták a max payne-nek, nem semmi hogy utólag ilyen derül ki és ráadásul fizetett érte az ember, konkrétan én is megvettem persze túlságosan nem izgatott a dolog, de meglepődtem hogy ilyen is van. Mondjuk sok régi játék utólag kerül fel steamre és kíváncsi lennék ezt hogy oldják meg, mert anno egyikből sem volt digitális kiadás. Mindenképp nagy a buisness ebbe a kulcs eladásba, ugye anno codhoz is adták a kulcsokat mert oda annyi elég volt hogy játszhass, a játékot tökmind1 honnan szerezted be, a steam-el ez már kicsit necesebb lett, jobban odafigyelnek már a játékkészítők erre, valszeg ezért is lett steames az utóbbi 2 cod.

Új hozzászólás Aktív témák