Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
Ezt szerintem melle cimezted, mivel en szorol szora egyetertek veled.
Pollen: A bulletstorm az akcio, ugyanugy ahogy a steamen is van akcio. Egyebkent az ki van irva, hogy retail key, nem pedig eadm vagy steam key, ezert is ennyire olcso. Amazonon egyebkent 22.5 fontert kapni dobozosan, ugyhogy ha ezt nezed akkor mar nem is annyira kulonleges a 19 euros cdkey. Fel aron meg tuti nem hirdettek mw2t most is 30 euro az ara, black ops sincs fel aron.
Steamen amugy az mw2 arazasa meglehetosen erdekes volt, mivel a megjelenes utan 3/4 evvel is 50 euroert adtak, en akkor vettem meg inkabb g2playrol, az en kodommal nem volt semmifele gond.
Sokan beszallnak, jo par hasonlo oldal van (minimum 10rol tudok).
Termeszetesen te is beindithatsz ilyen vallalkozast, es ha jo araid vannak en leszek az elso vasarlod, de azert keszulj fel ra, hogy kemeny menet lesz, lasd az itteni forumos oktalanul negativ hozzaallast. -
Miért kéne foglalkoznia ilyen minden kis, szürke üzlettel a gamepodnak? Alig ismerik páran itthon, de még világviszonylatban is.
De már említettem, csak rá kéne keresni google-val, hogy mi a helyzet pl. a g2play-jel, itt van egy gyöngyszem: [link], vagy itt, vagy itt, vagy... itt van egy hivatalos Valve válasz is. (itt látszik, hogy Valve-s ember válaszolt)
-
Jarlaxle
senior tag
Hat mar en is ott hagytam par szaz eurot g2playen battlenet, eadm, steam jatekokhoz, eddig konkretan semmi gond nem volt, legyen az preorder jatek vagy mar keszleten levo jatek. A pontrendszeruk jo, kb. ahogy neztem bevaltasnal ahany pont annyi forinttal olcsobb a jatek, nekem meg premium accounttal masfelszeres sebeseggel jon a pont, ugyhogy ertekelik a regi es huseges vasarlokat.
Egesz biztos elofordult par galiba amiert sirnak utana forumon, es valszeg megtobb resze ennek csak valami konkurens cd kulcs osztogato altali lejaratas. Tokeletes bolt nincs, akar irl akar net, de ahogy neztem a panaszkodok mennyiseget az elenyeszo a maradek tobb 10 ezer elegedetthez kepest. Batran ajanlom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest