- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Valóban félrement bocsi.
Kicsit off lesz. De vicc az egész. Olvasok olyan híreket, itt a Ph-n is hogy a telefonért kifizetett valaki előre pénzt, sőt még a haza utat is kifizette a csalónak az illető. Aztán hallottam olyat is hogy egy jósnő az átkot 1 milláért vette le a másik emberről. Természetesen ezek valós dolgok. Magyarországról.
De ami simán elképzelhető, hogy valamit olcsóbban meg lehet kapni, az rögtön gyanús. De ami totál átverés na abba mindenki belemegy.
Röviden összefoglalva aki mer az nyer. Aki meg nem mer az veszít. Ilyen egyszerű.
Senki nem biztat senkit hogy vegyen a G2playről CD kulcsot.Olyat már sokat hallottunk hogy valaki vett kulcsot de olyat még itthoni tapasztalt forumozótól nem hogy a CD kulcs nem ment volna vagy esetleg nem adták volna vissza a pénzt vagy nem cserélték volna ki.
Na vajon miért nem? Mert elvétve vannak ilyenek. -
Robb202
tag
Ki beszélt itt 2K-ról? Olvasd el a hozzászólásom újra. Én egy példát mondtam.
Amúgy miért ne tudnának megjelenés előtt akciózni.Amúgy meg meg lehet venni a játékot 9-10K-ért is dobozosan. Senki nem tart fegyvert a a fejedhez.
De azt azért meséld már el nekem, hogy míg itthon 9-10K egy játék addig Angliában a sima a gémek már most 5-6 K-ba fájnak.
Onnan meg már egyenes út hogy a CD kulcsok még olcsóbbak ha nagy tételben felvásárolják.
Persze biztos izgi megvenni a játékot drágábban. Kinek mi a fontos.
Ha majd jönnek a letiltások meg bannolások akkor ok.Amúgy meg a CD kulcsok miatt mindig is fognak anyázni egyes cégek hiszen nekik ez bevétel kiesés. De attól valahol meg lett véve a CD kulcs olcsóbban.
Ezzel az erővel használt játékot is csúnya dolog eladni.
-
Robb202
tag
Azt azért hozzátenném, hogy a L4D 1-nél anno a CD tokban is csak egy CD kulcs volt semmi több. Akkor most át vagyok verve mert nem volt benne CD? Pedig Magyarországon hivatalos üzletben vettem meg.
Szó sincs erről.A CD kulcs (legtöbb esetben) azoknak lehet nagyon jó akik letöltötték warezben de úgy gondolják hogy szeretnének játszani vele legálisan.
Amúgy meg Ebayen lehetett találni olyan játékokat (Street fighter, Just cause 2, Metro 2033, maffia 2) amiknek volt ilyen promó kódja videókártyákhoz adva és Steambe be lehetett regisztrálni. De az illetőt nem érdekelte a játék ezért meghirdette Ebayen a kódot. Akkor ez is csalás? Vagy az a csalás hogy én olcsóbban jutottam az eredeti játékhoz más csatornán keresztül? Steam azóta sem vette el a játékot tőlem.
Szerintem nem csalás, ez egy ügyes húzás ami lényegében legális marad. Olcsón vettél játékhoz eredeti kulcsot. És itt a kulcs a lényeg hangsúlyozom nem az hogy magát a tartalmat is megkapod. Tehát a kettőt el kell különíteni.
Lényegében a tartalom beszerzése mindegy ha van kulcsod hozzá? Tévedek?Ha pl én tegyük fel a Civilisation 5-höz szerzek új kulcsot 2000-ért és azt Steambe bereggelem (ezt be lehet) akkor nyertem, hiába a steamen 49 euró a stuff..
Akkor én most rossz fiú vagyok? Csaló? Csak mert a Cd kulcsosok hasonlóan járnak el.Ahogy valaki írta, a Cd kulcsosok felvásárolnak nagy tételben olyan helyekról gémeket ahol elég olcsó és azoknak a kulcsait szórják ki. Mi ebben a horror? Azért mert a Norton szól hogy nem biztonságos hát nem adnám a fejem rá, biztos nem tetszik egyes embereknek ez a legális kiskapu.
Emlékezzünk azért hogy a vírusirtók azért is pittyegnek sokszor tévesen ha warezos cracket akarsz használni. Így sok embert megiesztve olykor alaptalanul. Szóval nem kell bekajálni egyből amit a Norton pislog.
Mondom ha gáz lett volna a G2playen azt a Gamepodon, Gamestarban már hozták volna baromi nagy betűkkel, hogy átverve a fél világ etc....
Picit azért gondoljuk ezt át.
-
Robb202
tag
Én több mint egy éve a L2D kódot a G2Playen vettem meg. Steambe beregisztráltam és mai napig megy és működik. Nem tiltottak le. Ha hamis lett volna az ügylet akkor már rég bezúzták volna accomat.
Am azért mert valahol csak CD kulcsot terjesztenek nem jelenti azt hogy full warez az egész és átvágás. Nem ugyanazt a CD kulcsot adják el végtelenszer. Nyilván ők is beszerzik. Lehet a kiadótól vagy egyéb csatornákon (nem hiszem hogy illegálisan). Mert akkor a média tele lenne az ilyen-olyan átvágással.
Persze lehet hogy van jó pár kamu cd kulcsos oldal is.
Ettől függetlenül én Steamet preferálom. Mostanság minden jó kis akciót kihasználok. Régen úgy voltam vele, hogy ami akciós volt megvettem itt ott. De rájöttem érdemes egy helyen tárolni a játékokat. A Steam a legkényelmesebb és legbarátságosabb rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk