- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kéne foglalkoznia ilyen minden kis, szürke üzlettel a gamepodnak? Alig ismerik páran itthon, de még világviszonylatban is.
De már említettem, csak rá kéne keresni google-val, hogy mi a helyzet pl. a g2play-jel, itt van egy gyöngyszem: [link], vagy itt, vagy itt, vagy... itt van egy hivatalos Valve válasz is. (itt látszik, hogy Valve-s ember válaszolt)
-
EA Store:
Csak a játékok letöltéséhez kell kliens (EA Download Manager), a telepítéshez és játékhoz nem. Elvileg 1 évig töltheted le a játékokat - tudtommal bármennyiszer, gyakorlatilag az eddigi tapasztalat szerint nincs időkorlát (bár kijelentik az egy évet, de még nem hallottam olyanról, akinek 1 év után eltűnt volna a játék az EA accountjából). Viszont az aktívációk száma már korlátozva lehet, de ez játékonként különböző, tehát az adott játék infójánál kell utánanézni.
(#44) horvathkrisz: olvastam ilyen leveleket. Mindenesetre javaslom, hogy keress rá google-n az oldalra. Meglepő dolgokat fogsz olvasni.
-
válasz
horvathkrisz #40 üzenetére
Hát nézd, ha maga a Norton állítja, hogy a g2play hamisított termékeket árul, akkor abban van valami, ugyanis ott virít náluk a Norton Internet Security is a kínálatban. Én semmiképpen sem ajánlanám a helyedben. Eddig nem volt problémád vele, de ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lesz. És bárhol utánakérdezel supportnál (pl: Steam), rögtön kapod a választ, hogy a g2play nem hivatalos forgalmazó, így a vásárló könnyen letiltva találhatja az accountját. Mindenesetre a saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz, de ne reklámozz másoknak ilyen kétes weboldalakat.
-
Ha már itt tartunk, melyik NFS-t érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged