- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#41133696 #91 üzenetére
EA nemtom mikor jelentett ki ilyet es egyaltalan nem hallottam meg olyanrol, hogy barki kulcsat bannoltak volna, Steamet nem erdekli csak ha az activison nyaggatja, Norton meg nem is tudom, hogy keveredett ide ebbe a temaba, szamomra a safe webjuk az nem sokat szamit, de elfogadom persze ha neked az a szent iras.
Hat elnezest kerek, ha valakit esetleg arra biztattam, hogy vasaroljon eredeti jatekokat, es felnyitottam a szemet, hogy nem csak a tularazott steam letezik.Pollen: Igen termeszetesen ugy, remelem senki se gondolja, hogy a g2play kommando kifigyeli amikor kigordul a black opssal megpakolt kamion es gyorsan kirabolja aztan a szkennelt kulcsokat arulja.
-
Polllen
félisten
válasz
#41133696 #88 üzenetére
Eddig csak 1 ilyen akcióról hallottam, amikor tömeges ban volt, talán blood bowl volt... A vásárlóknak gondolom adtak gyorsan újat, ők meg nem firtatták, hogy de hát miért banoltak, ha minden rendben van?
JarlaxleTehát az a magyarázat, hogy nagy mennyiségű kulcsot vásárolnak fel, ott ahol a legolcsóbb?
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#41133696 #78 üzenetére
Hat koszonhetoen a toolbarnak most majd dragabban vasarolod meg ugyanazt. Vegulis hasznos, csak nem neked.
MOD: Meg a temahoz annyit tennek hozza, hogy ha a steamet igazan zavarna az alternativ cdkulcs terjesztok akkor csak az adott regiobol lehetne aktivalni az adott kodot (ez mar egy most is letezo rendszer naluk, a cenzurazott nemet jatekokat eleg megnezni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest