- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
-
Polllen
félisten
Felesleges tiszteletkör...
Az onnan vásárlók nagy része azzal az illúzióval vásárol, hogy ha nem tiltják le az ő kulcsát, nincs is vele semmi stikli. (a forrás és más egyéb nem számít)
A legnagyobb önámítás amúgy az, amikor valaki elhiszi, hogy egy premier játékot, amit soha sehol sem akcióztak még le, már meg tud venni 2k-ért, mer' hogy biztos a nagy tételben vásárlók abban a szép egzotikus országban ekkora kedvezményt kaptak a kiadótól... (és ez ugye exkluzív, mert a világon máshol senki... csak ezek a kis - talán - hongkongi arcok...
)
Naivitás és homokba dugom a fejem mentalitás...
-
kovsol
titán
nagyon kétlem, hogy egy év után eltűnne róla a játék, azt még hozzátenném, hogy a lemezes EA játékok nagy részét is be lehet regisztrálni rá, nekem pl dobozos Burnout van regelve rá, és mivel nincs DVD meghajtó jelenleg a gépemben meghibásodás miatt így jól jön az ilyen dolog pl nekem
-
HS 2142
őstag
Szerintem azzal kezdem amit kipróbálni sem érdemes: Carbon, Undercover, Pro Street.
A Shift az szerintem nem lett rossz, az új részéről pedig nem tudok véleményt mondani (ennyiért viszont soknak tűnik). A World pedig alapból (most már) ingyenes (mikrotranzakciókra épül) és multiplayer orientált, viszont könnyen megunható alkotás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged