- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lino
csendes tag
A cikkhez annyi hogy nem ártott volna még beletenni a nagy etalont a Nexus7-et hogy a drága kategória is képviseltesse magát (ha már az olcsót is megmutatták)! Engem érdekelt volna a különbség
Én egy 70dci-t vettem , és tökéletesen meg vagyok vele elégedve minőségben is (normál módon használom, néha a gyerek -4- is megkaparintja) illetve árban is.. A csavargatós tesztet nem nagyon értettem, nekem eszembe se jut izomból megtekerni meg szorítani, de hát ki mire kattan -a gyerek se tépi szét-..
Ami negatív ebben az az akksi: (én délután / este használom a gépet netezésre) kb olyan mint egy telefon naponta 1,5 naponta enni kér... Játékra nem nagyon használom, arra ott az asztali...
Szal igazából miután megvettem nem bántam meg hogy nem nexust vettem (az is játékban volt de a fix memória + ár miatt lemondtam róla) mert erre a használatra bőven elég ez a gép is, és fele annyiba kerül..
Igazából a N7 ereje nekem felesleges lenne.. A tartósságot meg majd meglátjuk, de nagyot nem bukok rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest