Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Kis OFF...
Kint van az X50 specifikációja és most látom, h hátul az új Sony IMX 686-os helyett a Samsung GW1 64MP-es szenzora lesz!
Kár érte, pedig vártam ezt a telót... -
DraXoN
addikt
sziasztok,
ismerősöm venne sima X2-őt, kérdés, hogy LTE-vel mit tapasztaltok, mert úgy látok kicsit "hiányos" az itteni hálózat támogatása.
itt nálunk úgy tudom B3 B7 B20 sávok vannak, de a készülék gsmarena szerint se a B7 se a B20 sávokat nem támogatja.Mit tapasztalna így, hogy milyen hálózata lenne? Vagy kb. "3G only" lenne majdnem a készülék?
Telekomos egyébként.
Anno volt készülékem aminek nem volt B20-a (Lenovo K3 Note), de az Budapesten azért ment Telekommal LTE-n (vidéken elvileg "jól jött volna a B20", de a 3G azért volt ott is ahol kellett)... de nem tudom a B7 hiánya továbbá még mit okoz(na).
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #194 üzenetére
Igen így van, ember ezért is csinalta a programot.
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #192 üzenetére
Közösségi üzeneteket nem jelzi.
-
monti0222w
addikt
válasz
kukacfej #191 üzenetére
Nem rossz ez, sőt,
AOD-al mi a helyzett értesítés szempontjából?
Vagány, meglehet oldani a play-ről is az értesítést, amúgy is mindig megnézem a telot, mivel hangos környezetben dolgozom, meg nem mindig tudnám megnézni abban a percben sem amikor megkapom, így nekem annyira ez feltétlen szükséges!
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #189 üzenetére
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #189 üzenetére
Jobban örülnék a gyári megoldásnak, mert a 3rd party megoldások esetén az akku bánhatja. Online rendelésnél EU-ban van 14 nap azalatt el lehet dönteni. A másik versenyző nálam ami árban kb itt van az a xiaomi 9t pro 8GB, bizonyos dolgokban jobb (notchless) bizonyos dolgokban rosszabb (pl 855vs 855+). A két oneplus-om után szivesebben maradnék az oppo közelében.
-
monti0222w
addikt
válasz
kukacfej #175 üzenetére
Ok, aksi milyen hogy bírja a gyürődést, fülesre menő hang milyen? Értesítési led hiánya nem zavar, mert espivel való beszélgetéseknél, közben, találtam a playen megoldást rá, és nem zavar engem hogy gyárilag nincs benne a szoftverben, van egy jó gyanúm hogy ez is mint a One Plus nál fejlődni fog!
-
RoBos
senior tag
Valóban, a NotifyBuddy sokaknak hozhat megnyugvást, akik hiányolják az értesítési ledet a telójukon!
-
espi38
őstag
Nem vagyunk egyformák ez tény, de az alapvető dolgokat tudnia kellene egy készüléknek "értesítés visszajelzés".
Az, hogy mindenre van megoldás az egy dolog, de miért kell mokolni egy készüléket ha csak normálisan használni lehessen, persze ez nem csak a realme re igaz a xiaomi is hasonló cipőben jár.
Egy biztos nem szabadott volna a gyártónak kiadni a típust amíg nem megy minden rajta frankón, tudom majd frissítés megoldja ha a gyártó is azt akarja.
Nem azért fikázom a készüléket mert ez nekem jól esik vagy valami, elhiheted hogy nem azért vettem meg hogy utána küldjem vissza.
"VAGÁNY"
Lehetséges, hogy testreszabható lesz de nem a global verziós darabok, jó páran ugy gondoljuk hogy lebutitott rommal jönnek az eu verziós darabok, de hátha a tiéd már nem -
Vagany
őstag
Amit a videókon láttam abból az látszik hogy nagyon is testreszabható a készülék.
De tényleg majd akkor tudom igazán, ha a kezemben lesz.
A dedikált értesítési led, nem tudom mennyire fog hiányozni, de azért lehet gyárilag is lesz alternatíva helyette.
[link] 1:59-nél "Turn on screen for notification" ez ha jól értem csak a képernyőt ébreszti fel, ha van esemény
[link] 4:24-től mutatja meg a "screen off clock"-ot amit korábban már említettem hogy valahol láttam, ezt lehet időzíteni. Az óra és az akku állapotot jeleníti meg, értesítések pont nincsenek, de azt írja bal felül a videóban, hogy a nem fogadott hívások és az üzenetek is megjelennek itt. -
Vagany
őstag
válasz
kukacfej #175 üzenetére
Az értesítési led hiányától kicsit tartok én is. Az egyik videóban láttam, hogy van valami "always on" beállítás, amit időzíteni is lehet, a videóban a "start" reggel 6-tól volt az "end" meg 12 (éjfélkor). Ez kiválthatná az értesítési ledet, ilyen beállítást nem találtál?
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #174 üzenetére
Gyors, hiányzik az értesítési LED, nagyon megszoktam . nem mindenről kapok értesítést, lehet valamit nem jól állítottam be.
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #172 üzenetére
Most volt időm leülni és atmasolni az adatokat és beállítani.
Én is ezen a véleményen vagyok.
X3pro sztem nyáron jön. -
kukacfej
tag
Na elkezdtem használni a kicsikét. Majd tolom az infókat.
-
RoBos
senior tag
Kissé OFF, de mivel nincs más Realme topik, így ide írom be...
Régóta tudhatjuk, h a Realme háza táján a következő telefon nagy valószínűséggel a Realme X50 5G lesz.
Meg megjelent róla egy hír, h kb. két hét múlva akarják bejelenteni, egészen pontosan 2020. 01. 07-én. Ezzel egyidejűleg megjelent egy hír arról is, h jön mellé egy Lite verzió is, gondolom X50 5G Lite vagy csak simán X50 Lite néven, ki tudja?!Mindenesetre érdekes lesz abból a szempontból, h ezen telefonok megjelenése milyen hatással lesznek a X2/X2 Pro áraira, ill. kíváncsi leszek, h az X50 5G megjelenése után mekkora létjogosultsága lenne (még) az X3/X3 Pro variánsoknak?! Vajon mit tudnak még abba belepakolni ami az X50-től megkülönböztetné?
Az már most látszik, h a Realme mindenképp szeretné megszorongatni a szintén hamarosan megjelenő Redmi K30 5G-t, és erős konkurenciája szeretne lenni a Xiaomi-nak!
Meglátjuk mennyire sikerül ez neki, itthon valszeg semennyire, hisz itthon egyértelmű a Xiaomi előnye a Realme-vel szemben a felhasználók körében, hisz a Realme márkával alig van hazai tapasztalat.
Reméljük ez a közeljövőben változni fog, és fogunk látni 1-2 hazai review videót is a Realme telefonokról és elterjed itthon is ez a márka, mert specifikáció tekintetében igencsak jó telefonokkal rukkolnak elő és idén már beléptek az európai piacra is! -
Vagany
őstag
válasz
szzimo53 #164 üzenetére
Mi 9-ről erre váltani szerintem nem éri meg, ha csak nem tudod most még garosan jó áron eladni a mi 9-et, de aki most venne telefont annak jobb alternatíva lehet kb azonos áron frissebb hardver. Jelenleg csak a tesztek alapján van véleményem, nincs a kezemben az x2pro, ha megjön, akkor kicsivel több információm lesz.
Azért a bejelentés az még nem biztos, hogy konkrét megvásárolható telefon, mire a mi 10-et itthon rendes garival meg lehet venni az kb március április és a kezdőár valószínűleg magasabb lesz, a redmi lehet még jó alternatíva árban, most is erősen gondolkoztam a mi9t pro-n. A realme x3-ról amit láttam az alapján kb egy oneplus 7tpro később és olcsóbban. Mondjuk nekem a 7Tpro lekerekített kijelzője nagyon nem tetszik, a notch-ot sem szeretem, de inkább ez a kicsi csepp alakú notch, a realme x2 pro is kompromisszumos emiatt.
Nekem oneplus one után egy oneplus 5t lett, most ezt fogja váltani, ha beválik. Igazából teljesen elégedett vagyok a OP 5t-vel, de eltelt 2 év és hajt a kíváncsiság. Először a Oneplus-nál nézelődtem most is, de elszaladtak az árak, egyértelműen minden készülék egyre drágább lett generációról, generációra. Megértem én, felépítettek egy brand-et hülyék lennének nem kihasználni. Az 5t 8/128 majdnem napra pontosan 2 éve került 559€-ba (akkor student programmal 10%-kal tudtam olcsóbban elhozni) és ez majdnem a legdrágább modell volt az alap modell (4/64) 499€ volt. A oneplus one 4/64 2014 júliusban volt 299€, a 3/64 még olcsóbb volt. Igaz, hogy minden csúcstelefon ára emelkedett, az OP árak (a huawei is) elérték mára a prémium márkák árait.
Azért az is fura, hogy samsung (pl kijelző) meg sony (kamera modul) meg egyéb cuccokból olyan telefonokat raknak össze, ami bőven hozza a sonyk, samsungok szintjét.
Szerintem Realme-nél ez az alacsony ár jelenleg az EU terjeszkedés miatt van. Jövőre nem tudni marad-e ez az árszint. Jelenleg a oneplus 7t-hez hasonlít a legjobban az X2pro, (a kijelző talán ugyanaz) a 8/128-as verzió hivatalos árakat nézve 150€-val kerül kevesebbe (449 vs 599).
Az is a telefon mellett szól, hogy ugyanaz az oppo áll a realme mögött mint ami a oneplus mögött is állt/áll. Konkrétan a oneplusnál hardveresen több modellnek is meg volt az oppo megfelelője (hardveresen nagyon hasonlók voltak pl: [link] ), csak az oppo tudomásom szerint nem nagyon akart eddig az eu-ba jönni. -
szzimo53
tag
Érdemes még beruházni rá?
2020 Februárban bejelenthetik a Xiaomi Mi 10-et , Redmi K30 Pro/ Mi 10T? és valamikor az Realme X3 Pro-t is. Mi 9-et váltanék. -
AKU_HUN
csendes tag
Hello.
Nem nagyon szoktam ide írogatni de nekem is van egy ilyen telefonom. Ha valakit érdekel valami, van valami kérdése arra megpróbálhatok válaszolni. 19.11.18 óta van meg a telefon ez a fők készülékem mind a 2 kártyám ebben van és tökéletesen működik. Nekem oriási előre lépés volt a Oneplus One - ről. -
Vagany
őstag
Ide is berakom az akciót!
A spanyol Amazon-tól a 12GB/256GB Realme X2 pro 449€ (50€ kedvezmény). A 8/128 hivatalos árán van, az amúgy is bestbuy telefon. Áfakülönbözettel 471,26€ + szállítással Magyarországra 478,92€ vagy 481,36€ (express)!
[link]Német amazonról 20€-s promócióval a 8GB/128GB-os 429€ (nincs áfakülönbözet még nem érték el a határt valószínűleg) A szállítás szintén 7,66€ vagy 10,1€!
[link]
Én rendeltem spanyolból egyet. Express szállítással, Revoluttal megállt 160 alatt. -
Vagany
őstag
-
kukacfej
tag
válasz
monti0222w #155 üzenetére
Még csak kb bekapcsoltam és nyomkodtam kicsit. Nálam most orult hajtás van a karácsony miatt. Úgyhogy igazi használat majd ünnepekkor kezdődik.
De az első benyomás az nagyon jo, atom gyors.
Nekem a kamerával sem volt bajom. Mondjuk este a szobában lőttem 1 képet. -
kukacfej
tag
HELP!
Milyen régióra érdemes állítani??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest