- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Lehet videókon látni a téma alkalmazás ikonjat, de tényszerűen nincs ott, lehet hogy az a típus nem global verziós volt.
Még azt is megpróbáltam, hogy területileg beirtam Németországot, most ahogy írom a sorokat lehet pl. Kinara kellett volna állítani és lehet hogy akkor megjelenik.
"maligam"
6.4.3 se jelent meg, az operációs rendszer egy és ugyanaz az oppo és a realme készüléken.
Lehet, hogy nektek hülyén jön le nincs téma nincs értesítés akkor megy vissza a készülék, nekem ez is fontos egy telefonnal hogy testreszabhato legyen a kinézet.
Ma postáztam igy már nincs nálam. -
espi38
őstag
Nem lehet külön telepíteni a téma áruház appot.
Benne kellene lennie az os 6-os csomagban de valahogy nálam nem volt.
Igen nem vagyunk egyformák és sajnos nálam az is benne van,hogyha az első benyomás nem jó az adott készülékkel akkor elengedem a dolgot.
Igen a feleségemnek MI9 T van és ott is meg van ez a értesítés hiánya de őt ez nem zavarja
Honor 20-at vettem helyette ami volt már de jobb alternatívát nem találtam -
monti0222w
addikt
Persze el is mondom, mobilon hallgatok zenét munka közben és ezt szerettem minél jobb minőségben hallgatni, mint a mostani telom is ebből a szempontból az egyik legjobb az LG V szériája mellett, a GSM Aréna tesztje szerint erre nagyon alkalmas annak ellenére hogy külön dac nincs benne, csak Qualcomm sajátja, viszont a két hangszóróhoz egy-egy erősítő van.
90 Hz-s képfrissítés, úgy gondolom kipróbálom milyen lehet!
E kettő igazából ami miatt rá esett a választásom, proci annyira nem döntőt benne, és jut eszembe a kamerában is jobbnak ígérkezik a tesztek alapján. -
RoBos
senior tag
Nem tudom melyik Theme Store van a telón, de itt van egy link a 6.4.3-hoz, Hátha ezzel lehet már letölteni témákat!
-
espi38
őstag
Levelemre ezt a választ kaptam a realmetől
"
Hello,
Greetings from realme Europe. Thank you for reaching out to us.
We would like to inform you that regarding your concern for Always on Display feature we have taken your feedback and forwarded it to the relevant team. Our team will work on it.
Further, we would also like to inform you that we have provided realme Theme Store for our customers to customize their devices, you can download themes for your device from the same.Warm Regards,
Team realme Europe"
Ok, de letolteni nem lehet akkor? -
espi38
őstag
Igen+ az értesítés hiánya miatt+most össze hasonlitottam
a feleségem mi9 t telefonjával a beszélgetési/media hangszóró minősége sokkal gyengébb a xiaomié+eladhatatlan+ha az ikonok atrendezodnek a fokepernyon nem lehet rendezni őket, nem rakható sehova.
Sorolhatnam még a hibáit, pozitívot sajna legalábbis nekem sokkal kevesebb van mint negatív.
Kijelző gyorsasag külső akku pozitív szoftver kuka. -
espi38
őstag
Mindegyiket próbáltam már ami leledzik a playen, kivétel nélkül megy mindegyik de a tapasztalatom az, hogy szívja az akkut bármelyiket is használtam, nincs optimalizálva egyik se az adott rendszerhez készülékhez.
Szerintem az AOD használni csak a gyarival jó ha menne, feltéve ha jelezne valamit az órán kívül, de ez mindegyik gyártó telefonjára igaz.
Persze mindenre van alternatív megoldás, de miért kell ezeket mokolni?
Miért nem adnak úgy ki egy készüléket, hogy az alapvető feladatát ellássa, persze tudom telefonálni mindegyik készülékkel lehet 😂
Na meg a témazhatóság, saját felület kialakitása nem volt még egy olyan készülékem ahol ezt nem lehetett megcsinálni?
Alapból amúgy a rendszer pörgős, beszélgetési minőség Bluetooth WiFi érzékenyebb mint a legtöbb keszuleknel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Politika
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest