Hétfőtől előrendelhető a Realme X2 Pro

Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.

A kínai márkák európai terjeszkedése kifejezetten offenzívvé vált az utóbbi időben, az első kereskedelmi forgalomban kapható 5G képes modellt is az Oppo gyártotta, most pedig egy kedvező árazású Realme csúcsmodellel lépnek piacra. A Realme hivatalosan is bemutatta Európában az X2 Prót, tényleges elérhetőségről akkor azonban nem volt szó. Egészen mostanáig.


[+]

A Snapdragon 855+-szal, 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozó Super AMOLED panellel, integrált ujjlenyomat-olvasóval és 50 wattos SuperVOOC gyorstöltéssel dolgozó, 64 megapixeles főkamerával szerelt csúcsmodell november 4-től rendelhető elő Belgiumban, Franciaországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.


[+]

A 8/128 GB-tal és 12/256 GB-tal szerelt modellváltozatok nem csak a nagyobb tárhely miatt érdemesek a megfontolásra (a belső térhely nem bővíthető), hanem az UFS 3.0-s szabvány miatt is, ami jelentősen hozzájárul a felhasználói élményhez. Az alapmodellért (6/64 GB) 131 ezer forintnak megfelelő eurót kell kifizetni, de a 8/128 GB-os sem tragédia 150 ezer forint alatti kezdőárával (aktuális árfolyamon 148 ezer forint). A legkomolyabb kiszerelés is csak 499 euró, ami nagyjából 164 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés