- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Amit a videókon láttam abból az látszik hogy nagyon is testreszabható a készülék.
De tényleg majd akkor tudom igazán, ha a kezemben lesz.
A dedikált értesítési led, nem tudom mennyire fog hiányozni, de azért lehet gyárilag is lesz alternatíva helyette.
[link] 1:59-nél "Turn on screen for notification" ez ha jól értem csak a képernyőt ébreszti fel, ha van esemény
[link] 4:24-től mutatja meg a "screen off clock"-ot amit korábban már említettem hogy valahol láttam, ezt lehet időzíteni. Az óra és az akku állapotot jeleníti meg, értesítések pont nincsenek, de azt írja bal felül a videóban, hogy a nem fogadott hívások és az üzenetek is megjelennek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest