- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
szzimo53 #164 üzenetére
Mi 9-ről erre váltani szerintem nem éri meg, ha csak nem tudod most még garosan jó áron eladni a mi 9-et, de aki most venne telefont annak jobb alternatíva lehet kb azonos áron frissebb hardver. Jelenleg csak a tesztek alapján van véleményem, nincs a kezemben az x2pro, ha megjön, akkor kicsivel több információm lesz.
Azért a bejelentés az még nem biztos, hogy konkrét megvásárolható telefon, mire a mi 10-et itthon rendes garival meg lehet venni az kb március április és a kezdőár valószínűleg magasabb lesz, a redmi lehet még jó alternatíva árban, most is erősen gondolkoztam a mi9t pro-n. A realme x3-ról amit láttam az alapján kb egy oneplus 7tpro később és olcsóbban. Mondjuk nekem a 7Tpro lekerekített kijelzője nagyon nem tetszik, a notch-ot sem szeretem, de inkább ez a kicsi csepp alakú notch, a realme x2 pro is kompromisszumos emiatt.
Nekem oneplus one után egy oneplus 5t lett, most ezt fogja váltani, ha beválik. Igazából teljesen elégedett vagyok a OP 5t-vel, de eltelt 2 év és hajt a kíváncsiság. Először a Oneplus-nál nézelődtem most is, de elszaladtak az árak, egyértelműen minden készülék egyre drágább lett generációról, generációra. Megértem én, felépítettek egy brand-et hülyék lennének nem kihasználni. Az 5t 8/128 majdnem napra pontosan 2 éve került 559€-ba (akkor student programmal 10%-kal tudtam olcsóbban elhozni) és ez majdnem a legdrágább modell volt az alap modell (4/64) 499€ volt. A oneplus one 4/64 2014 júliusban volt 299€, a 3/64 még olcsóbb volt. Igaz, hogy minden csúcstelefon ára emelkedett, az OP árak (a huawei is) elérték mára a prémium márkák árait.
Azért az is fura, hogy samsung (pl kijelző) meg sony (kamera modul) meg egyéb cuccokból olyan telefonokat raknak össze, ami bőven hozza a sonyk, samsungok szintjét.
Szerintem Realme-nél ez az alacsony ár jelenleg az EU terjeszkedés miatt van. Jövőre nem tudni marad-e ez az árszint. Jelenleg a oneplus 7t-hez hasonlít a legjobban az X2pro, (a kijelző talán ugyanaz) a 8/128-as verzió hivatalos árakat nézve 150€-val kerül kevesebbe (449 vs 599).
Az is a telefon mellett szól, hogy ugyanaz az oppo áll a realme mögött mint ami a oneplus mögött is állt/áll. Konkrétan a oneplusnál hardveresen több modellnek is meg volt az oppo megfelelője (hardveresen nagyon hasonlók voltak pl: [link] ), csak az oppo tudomásom szerint nem nagyon akart eddig az eu-ba jönni. -
gproject
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest