Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Én eddig még minden telefon aksi amit láttam 3,6-3,7 volton ment. Szerintem meglehetne oldani, csak vannak olyna gyártók akik a saját szarait akarják ráerőszakolni a vevőkre. Mint pl az apple, sony stbstb, a nokia, és a pda gyártók végre kezdenek ráálni erre a mini usb-s dologra, remélem a többi gyártó is követi őket.
-
Wyco
aktív tag
Azert ez is picit olyan, hogy hmm eleg nagy vizet csapnak neki....
Evente £30m megy el pazarlasba. Ha azt vesszuk h 25m haztartas van angliaban, akkor az haztartasonkent, evente kb 1 font. -
iknight
senior tag
Én annak örülnék, ha minden gyártó a mini usb-t rendszeresitené, vagy a firewirex csatlakozót, ezek kicsik és minden megoldható velük, és pl elég lenne 1 töltő minden telóhoz...
-
putu33
tag
És mi van ha nem minden telefon kell ugyan akkora fesz
-
hemaka
nagyúr
Végre valaki tesz is valamit, nem csak a nyálát veri...
-
Thulcandra
senior tag
Na igen, jó kérdés hogyan működik, miként ér el megtakarítást.
Mondjuk ez a töltő engem nem nagyon hat meg, főleg ezek a rugós vezetékek, elég hamar betekerednek, jobban összeugranak, vagy elnyúlnak, aztán csak az ember agyára mennek.
Ez a cserélhető fej is idegesítőnek tűnik, inkább azon lennének, hogy minden telefonon ugyanolyan töltő legyen. -
shteer
titán
én mindig kihúzom, fiókban tárolom a töltőt, szeretem ha rend van
de a rugalmas kábelezést személy szerint gyűlölöm
-
jó-jó de hogy működik?
mert nekem is lenne egy ötletem, amit talán nemsokára megtudom, hogy érdemes-e szabadalmaztatni, vagy gyártót keresni (egyáltalán, hogy jó ötlet-e), de ez pl. lehet keresztbe húzza a terveimet
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest