- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Én eddig még minden telefon aksi amit láttam 3,6-3,7 volton ment. Szerintem meglehetne oldani, csak vannak olyna gyártók akik a saját szarait akarják ráerőszakolni a vevőkre. Mint pl az apple, sony stbstb, a nokia, és a pda gyártók végre kezdenek ráálni erre a mini usb-s dologra, remélem a többi gyártó is követi őket.
-
Wyco
aktív tag
Azert ez is picit olyan, hogy hmm eleg nagy vizet csapnak neki....
Evente £30m megy el pazarlasba. Ha azt vesszuk h 25m haztartas van angliaban, akkor az haztartasonkent, evente kb 1 font. -
iknight
senior tag
Én annak örülnék, ha minden gyártó a mini usb-t rendszeresitené, vagy a firewirex csatlakozót, ezek kicsik és minden megoldható velük, és pl elég lenne 1 töltő minden telóhoz...
-
putu33
tag
És mi van ha nem minden telefon kell ugyan akkora fesz
-
hemaka
nagyúr
Végre valaki tesz is valamit, nem csak a nyálát veri...
-
Thulcandra
senior tag
Na igen, jó kérdés hogyan működik, miként ér el megtakarítást.
Mondjuk ez a töltő engem nem nagyon hat meg, főleg ezek a rugós vezetékek, elég hamar betekerednek, jobban összeugranak, vagy elnyúlnak, aztán csak az ember agyára mennek.
Ez a cserélhető fej is idegesítőnek tűnik, inkább azon lennének, hogy minden telefonon ugyanolyan töltő legyen. -
shteer
titán
én mindig kihúzom, fiókban tárolom a töltőt, szeretem ha rend van
de a rugalmas kábelezést személy szerint gyűlölöm
-
jó-jó de hogy működik?
mert nekem is lenne egy ötletem, amit talán nemsokára megtudom, hogy érdemes-e szabadalmaztatni, vagy gyártót keresni (egyáltalán, hogy jó ötlet-e), de ez pl. lehet keresztbe húzza a terveimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest