Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Értem, és tudom is, hogy mi az a swap.
Csak én egy alternatív felhasználási módra szerettem volna felhívni a figyelmet.
A ramdrive-ot azért hoztam csak fel, hogy annál egyszerűbb lenne, ha a vinyónál gyorsabb meghajtót szeretnék létrehozni. Ugyanis az elveszti a benne tárolt adatokat minden kikapcsolásnál, ez pedig nem.
Peace! -
t72killer
titán
én attól tartok, hogy a SATA2 hamarosan szűk keresztmetszet lesz. Már most készen állnak a SATA1 határát közelítő megoldások, sztem egy éven belül tutira demóznak olyan 2,5"-os példányokat, amik a 300MB/s-os átviteli sebesség környékén lesznek. Szóval kell valami komolyabb csatoló, pl SATA 3.0 vagy PCIe 4x.
#15: civilizált RAMdrive megoldásnál van backup lehetőség, legyen az akár hardveres akár szoftveres RAMdrive. (=van egy image a wincseszterre mentve)
-
-
t72killer
titán
Nekem a cikk ezen része nem tetszett: "Ár tekintetében a Fusion-io a gigabájtonkénti 30 dollárt szeretné elérni." - azaz egy 32GB-os darab, ami kb elég rendszernek kerülne 900+$-ba
. Ennél olcsóbban veszel jó minőségű+gyors SSD-t, igaz sajnos, hogy az annyira nem lesz gyors
#11: olcsóbb+sokkal-sokkal gyorsabb. lévén a RAM-od kihasznált (!) sávszélessége még a #8-ban linkelt hipercuccosnál is 5-10x nagyobb. 7köznapi gyorsításra sokkalnikább egy szofvtveres RAMdrive-ot ajánlok 64bites OS-rel társítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest