- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Értem, és tudom is, hogy mi az a swap.
Csak én egy alternatív felhasználási módra szerettem volna felhívni a figyelmet.
A ramdrive-ot azért hoztam csak fel, hogy annál egyszerűbb lenne, ha a vinyónál gyorsabb meghajtót szeretnék létrehozni. Ugyanis az elveszti a benne tárolt adatokat minden kikapcsolásnál, ez pedig nem.
Peace! -
-
én attól tartok, hogy a SATA2 hamarosan szűk keresztmetszet lesz. Már most készen állnak a SATA1 határát közelítő megoldások, sztem egy éven belül tutira demóznak olyan 2,5"-os példányokat, amik a 300MB/s-os átviteli sebesség környékén lesznek. Szóval kell valami komolyabb csatoló, pl SATA 3.0 vagy PCIe 4x.
#15: civilizált RAMdrive megoldásnál van backup lehetőség, legyen az akár hardveres akár szoftveres RAMdrive. (=van egy image a wincseszterre mentve)
-
-
Nekem a cikk ezen része nem tetszett: "Ár tekintetében a Fusion-io a gigabájtonkénti 30 dollárt szeretné elérni." - azaz egy 32GB-os darab, ami kb elég rendszernek kerülne 900+$-ba
. Ennél olcsóbban veszel jó minőségű+gyors SSD-t, igaz sajnos, hogy az annyira nem lesz gyors
#11: olcsóbb+sokkal-sokkal gyorsabb. lévén a RAM-od kihasznált (!) sávszélessége még a #8-ban linkelt hipercuccosnál is 5-10x nagyobb. 7köznapi gyorsításra sokkalnikább egy szofvtveres RAMdrive-ot ajánlok 64bites OS-rel társítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest