- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
válasz
DrKapocs #4423 üzenetére
Beállításon nem lett változtatva, párom nem nagy műszaki guru(övé a telefon)
Valami komolyabbat kell beállítani akkor azt én csinálom. Mindkét kártya Telenoros kb. 2 éves mint a teló, épp a két sim miatt vettük ezt a készüléket. Nem volt benne semmilyen más kártya.
Mint írtam városban tökéletes de városon kívül nincs net és hívással is gondok vannak.
Messenger sem megy ha nincs net -
Komi28
senior tag
Köszi, egy próbát megér egy teljes visszaállítás. Aztán ha nem jó akkor ennyi.
Csak sajnálom, hogy egy 2 éves (augusztus 25-én) készüléknél ilyen hiba legyen
Párom közben tegnap megkérdezett egy szakszervízt aki azt mondta, hogy vegyen egy másik készüléket z meg kukakovjoe: köszi az lesz
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, másfél éve vásárolt, eddig kifogástalanul működő telefonnal kapcsolatban Xiaomi Redmi 4A.
Kb. két hete azt vettem észre, hogy nagy városokon kívül (Budapest, Székesfehérvár) nem tudok csatlakozni az internethez, sem 4G, sem egyéb hálózaton sem, sőt két napja telefonálni sem tudok a városokon kívül. Amint beérek a városba, semmi gond. Laikusként úgy gondolom, hogy, ahol gyengébb a hálózat, ott nem tud rácsatlakozni.
Tudtok segíteni? Szoftveres probléma lehet vagy vigyem szervizbe?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest