- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi21
csendes tag
válasz
SH4D0W2011 #2624 üzenetére
Ez már 1 fokkal "érdekesebb" válasz Jessica-tól... mert akkor mit értettek Customs Tax alatt? Ezek szerint már kezdenek kibújni az ígeretük alól... Nem tudom ott, ahova megy Európán belül (franciák?) hogyan megy, de nálam a posta bekérte a számlákat, tehát nekik tökmind1 mennyit írt Jessica a csomagra. De akárhogy is van, még a 10 USD is több, mint az ígért 0 hozzáadott költség. Én amúgy emiatt is írtam nekik még azelőtt, hogy küldtem volna bármit is a postának, mert ha egy ilyet írt volna vissza, akkor azonnal nyomtam volna egy refund-ot a PayPal-nál. A csomag meg ment volna vissza nekik. Még így is benne van a pakliban, hogy szarakodnak majd a visszatérítéssel...
-
sunavlys
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2624 üzenetére
Náluk csak Jessicák dolgoznak?
)
Nem de a többi csirkelab nevut nem tudnád kiejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest