- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
grafnet #2284 üzenetére
Kipróbáltam amit irtál, de sajnos ez nem oldotta meg. Pontosabban az van most hogy tesztelés céljából egy másik email címemről random küldök email-t erre a gmail-es címemre és 10 levélvől jó ha 4 megérkezik időben.
Úgy értem van ami rögtön megjön (ez a normális, eddig is igy volt), van ami meg 5-10 perc késéssel. De tegnap olyan is volt hogy megsem jött, mármint nem jelezte hogy jött levél, beléptem a fiókomba meg roskadtak a bejövő emailek. Itt valami nagyon nem oké. Alkalmazás akkumulátor kímélő részben a Gmail-t egyéni-re állítottam a MIUI akkumulátorkímélő módról, de ezsem segitett, plusz az automatikusan indithato programoknál is bekapcsoltam a gmail-t, persze ez sem ért semmit mert a háttérindítást a rendszer már autómatikusan elvégezte telepítés után. Még azt is kipróbáltam hogy feltettem a legfrisebb gmail-t, de az eredmény az amit az elején leirtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Kuponkunyeráló
- ZIDOO médialejátszók
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest