- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Én frissen telepített rendszeren tapasztalom ezt, nem optimalizáltam, nem tisztítottam semmit. A fejlesztői lehetőségek be van kapcsolva, USB hibakeresés aktiv volt mikor ezek a hibák előjöttek. Hozzáteszem ha ki-be kapcsoltam az usb hibakeresést akkor az ideiglenesen néha megoldotta. De itt pl. irják a hibát hogy a TWRP vagy a SuperSU okozza: [link]
Itt ha lejebb lapozol a #17-es hozzászólás.
"NEW TWRP 3.1.0-0For Redmi 4 Pro (markw)
Installed version of SuperSU Pro v2.79SR3, but modified by me (now problems with MTP should not be)
In TWRP 3.0.3-1 and 3.1.0-0, a modified SuperSU is integrated, in which problems with MTP were not observed.If you have problems connecting to the PC using MTP after installing Root
A. Try to install a patch from the TWRP:Attached fileMarkw_mtp_fix.zip ( 232,53 КБ )"Csak ezt az MTP fix-et nem lehet letölteni valamiért, nekem nem engedi.
De találtam egy ilyet is:
## Fix-MTP
Ro.adb.secure = 0
Persist.adb.notify = 1
Persist.service.adb.enable = 1
Persist.service.debuggable = 1
Persist.sys.usb.config = mtp, adbCsak ez meg nem ért semmit mikor a build.prop-ba másoltam.
Mondjuk most jó a mountolás, ezzel a 3.0.2-0 Cofface verziós TWRP-vel. De a markw 3.0.3-0 verzióval nemvolt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest