- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #2839 üzenetére
"Nem hiszel a tündérmesékben"... Tessék, a 2 legutóbbi ciklus statisztikája. Kb. 6 nap működési idő, 11-12 óra SOT. Akkuban maradt kb. 10%. Nyilván mindenki máshogyan használja a telefonját, de ez átlagosan napi 2 óra SOT-ot jelent, ami semmiképpen nem nevezhető szekrényre lerakott telefonnak. Dolgozok, egész nap nem érek rá nyomkodni a telefont, ez tény. Nem játszok rajta, egy játék sincs rajta, ez is tény. 8.1.2-es Global Stable rom van rajta. Facebook app nincs, böngészőből használom, Messenger helyett Messenger Lite (szerintem már ez a kettő komolyan növeli az üzemidőt), Viber nincs (mióta nincs rá szükségem és leszedtem, érezhetően nőtt az üzemidő), App battery saver normálisan beállítgatva, auto sync kikapcsolva, én magam elég gyakran ránézek.
Megjegyzem, hogy az mi2s-em talán a legelején bírt ugyan ilyen használat mellett másfél napot. A vége felé már nem bírt egy teljes napot.
-
South Velen
addikt
válasz
Én linkeltem képet is hasonló akkuidőről korábban. Természetesen ezt csak 8.1.2.0-val tudja a teló.
-
csaba17
senior tag
válasz
neked milyen kijelző és használati időt produkál?
nálam 5-6 óra, 3 nap futásidő, ill egy jó 2 óra jurassic world game(ami haver Z3ját 2 perc alatt sütővé varázsolja, ez meg éppen hogy langyos
)
szerk: pl most game 1:52, tvgo 31p, kijelző 4:36, 2 nap 8óra ill telefonáltam is egy keveset >30p.
ja és 37%-on áll.ill kérdés: hivásidőt meg tudom nézni az akksi használatnál?
pl rádiót és zenelejátszót is napi szoktam használni, de de egyiket sem mutatja az akksi használatnál(zenelejátszó nem gyári.) -
DrKapocs
őstag
válasz
Ahogy neked tetszik... ettől még ennyi volt. Képernyőmentést nem tudok küldeni, tegnap töltöttem fel a telefont. Sebaj, majd küldöm a következőt... csak nehogy a végén még hinni kezdj a mesékben és rágerjedj mondjuk Hófehérkére.
-
Palos
tag
válasz
Nekem is 10 óra fölötti képernyőidők szoktak lenni általában.
-
ginola
addikt
válasz
Régebbi Xiaomi telóról hogyan tudom a letöltött témákat átvinni az újra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-roller topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest