- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RapUGround #49 üzenetére
Szvsz lapgyártók/tervezők megoldják, persze valószínű a magasabb kategóriás lapoknál. Intel pont hogy a tuning ellen dolgozik hiszen ha belegondolunk akkor nagyobb profitot hozhat ha nem mindenki a középkategóriás cuccokat tuningolja a felső kategória szintjére (vagy még tovább) hanem egyből megveszi a nagyobbat.
Aztán a felhasználok csak nagyon kis része tuningol. Itt csak az lehet a gond hogy a nagyobb feszigényű ramokat nem fogják tudni optimálisan kihasználni (rosszabb esetben sehogy sem). Majdnem olyan a helyzet mint akkoriban a rambus-al. (ddr3 memóriavezérlő és a max adható fesz miatt erősen bekorlátozódik a lehetőségek száma) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround #47 üzenetére
Ez mondjuk számomra új. Ezt nemtudtam, azt hittem, hogy ez lesz a nagy dobbantás, hogy alapból triple channel vezérlés lesz, és csak 1366-os foglalat. Van itt üzletpolitika
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...
Sztem a 775-ös cuccok ára lejjebb fog esni, bár lehet, hogy nem túl sokat...A ddr3as ramok mondjuk már so-so elég olcsóak (a lassabb órajeűek), de a 1366-os alaplapok nem az olcsóságukról lesznek híresek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround #44 üzenetére
Akkor lényegében az "átlagos" júzernek végülis nem lesz triple channel memóriakezelése, csak ha megfizeti a "performance"-t, ami lga1366os foglalat? Amiről jelenleg mindenki is beszél... Ha nem akkor marad a dual channel, másik foglalattal (lga1160)?
-
CSorBA
őstag
válasz
RapUGround #38 üzenetére
Van Performance Desktop és ez is 1366os, és dual/triple chaneles. Ha ez igaz: [link]
-
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #37 üzenetére
Na mindegy valahol olvastam 2 foglalat lesz core i7-ből az asztali lga10xx meg a szerver lga1366 amiből az előbbi csak dualchannel, míg az utóbbi meg a triplechannelt támogatja.
De akkor mégsem lesz ilyen. Nem tudom hol olvastam de most sokat olvastam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest