Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
válasz
MasterDeeJay #50 üzenetére
Amúgy az Intel tényleg a tuning ellen van. Az előtt az AMD volt a tuning bajnok. Core 2-vel vátozott a helyzet(biztos adta a lehetőség meg kicsit a népet is magamellé állította vele). Amúgy meg triplechannellel valszeg ki is küszöbölik a próblémát, mert egy 2000mhz+ dual lehet, hogy kisebb sávszélességre képes mint egy 1600mhz-s 1,65v-os magaskésleltetésű triplechannel. De az biztos, hogy egy komplett lga1366-os Core i7 rendszer nem lesz olcsó mulatság. Főleg az miatt, hogy 2,93ghz-es lesz a Core i7 Extreme Edition ami szerintem nem lesz annyira tuningolható, mint egy Q9xx0. Ezt nem tudom mivel bizonyítani, csak talán a processzor méretével és egyéb újításaival amivel nagyobb a számítási kapacitása(Ha jól nevezem meg) nagyobb lesz a fogyasztása, nehezebb lesz hűteni. Vagy előjöhet az is ami a P4nél(140-200W?) volt és most az AMD Phenomnál(140W+) van, nem bírja az alaplap azt a teljesítményt elviselni.
De attól függetlenül nagyon kiváncsian várom az egész cuclit főleg a teszteket. -
RapUGround
tag
Na ez igen!Ezt a triplechannel kitet hány volton járatták? Ha károsítja a processzort az tiszta vicc lesz. De mondjuk lehet ezért van a triple nem másért. De ez akkor is vicc.
-
RapUGround
tag
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
Hát valahogy úgy. Csak arra még várni kell 2009 második feléig. Akkor fog megjelenni a Mainstream desktop. Talán ha megjelenik most a lga1366-os lesz árcsökkenés. Remélem és akkor ócsoé lesz Q9550-em remélem.
Szerk.: Ami most jön az valójában az Core i7 Extreme edition. A legolcsóbb proci hozzá 80-110k között lehet.
-
RapUGround
tag
Akkor mégis csak van.
Egy magyar augusztusi hírt olvastam ahol szó volt erről, hogy lesz Bloomfield Preformance Desktop lga1366 ami támogatja a triplechannelt. Ez fog most megjelenni idén. Ami valójában szerver cucli lesz. Vagyis inkább a szerverhez áll közelebb a Gainestownhoz.
Meg van a Lynnfield ami Mainstream desktop lga1160 dualchannelles lesz. Vagyis ez lesz a otthoni változat.
Ami a táblázatban van ezt olvastam hírként, de a legtöbb hírben nem részletezik ezt, csak arról írnak ami most fog kijönni. De ami most fog megjelenni az valójában szervernek szánják és nem otthoni felhasználásra. De nem találom a hírt ahol erről írnak, mert a gogli sokat kidob de már nem tudom melyik volt. -
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #37 üzenetére
Na mindegy valahol olvastam 2 foglalat lesz core i7-ből az asztali lga10xx meg a szerver lga1366 amiből az előbbi csak dualchannel, míg az utóbbi meg a triplechannelt támogatja.
De akkor mégsem lesz ilyen. Nem tudom hol olvastam de most sokat olvastam!!!
-
RapUGround
tag
Hát biztosan hatalmas ára lesz neki. Amúgy lesz más i7-es proci foglalat is ami csak dualchannel lesz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- iPhone topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest