Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48613632 #67 üzenetére
amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!
bizony
lehet, hogy csak 30 év múlva, de el fogunk jutni oda.
30 éve se gondoltad volna, hogy a VHS egyszer gyönge minőségűnek fog hatni...
"sztereó hang, meg színek. mit akarsz még?"(#59) Dany007 én 54-ért veszem darabját. gondolom Szlovákiából van az is, bár még sose kérdeztem
-
válasz
#48613632 #54 üzenetére
Akinek meg hányingere van a minőségtől, azoknak elárulom, a mai kamerás mozik sokkal jobb minőségben (meg rosszabban is) jönnek ki, mint anno a VHS
ez nem érv. a VHS is fos minőségű, csak anno nem volt jobb, ma meg van. nem 40 éves technológiát kell alapul venni egy mai összehasonlítás esetén. egy Trabant is kevesebb káros anyagot bocsát ki, mint egy gőzmozdony, de attól még ugyanúgy szennyez, és nem felel meg a mai normáknak
(#49) Dany007 ha jó helyről töltesz
arány: aki ennyit nem képes megtenni, hogy seedel, az akkor fizessen is. igazad van. -
ahogyan ingyenes torrenten is fönn van az összes. ugyanilyen jó minőségben. de hogy van, aki ezért pénzt adjon ki...
ha már fizet, akkor fizessen a legálisért. ne azért, ami amúgyis lopott.
a másik oldalról is: milyen ordenáré mocskos pofátlan dolog már ezért pénzt kérni?
le az smswebbel...ami viszont mindenképp a warez (vagy legalábbis az ilyen letöltőoldalak, akár torrent, akár smsweb) előnye, hogy mindig és minden elérhető.
éjjel 2-kor nincs mozi, ha akkor találom el, hogy meg akarom nézni az Avatart, illetve csomó minden beszerezhetetlen az országban (mondjuk a népszerű sorozatok aktuális epizódjainak 99%-a).
ha ebben tudna érdemben javítani a legális piac, szerintem sokak meggondolnák, hogy kifizessék azt a *tökömTudjaMennyiLenneÉrteReális* árat -
pár hete: 1090 volt a jegy.
fingom nincs, hogy mennyi egy ilyen SMS, ezért mondtam 500-at.
ha te 2 rugót hajlandó vagy azért kiadni, hogy fostos moziban fölvett, kamerás szarokat nézz, az a te bajod.de ettől még továbbra se értem, hogy ki az a hülye, aki képes ezért úgy pénzt kiadni, hogy meg is nézhetné normális minőségben moziban, vagy ha már akkora warezhuszár, akkor kb 10millió ingyenes torrentoldal van a világon, ahonnan válogathat.
Ez a tök mindegy hogy mit, csak szóljunk hozzá kategória.
igen, tudod erre verem. fölizgat, ha hozzászólhatok egy topikhoz. -
azt nem értem, hogy ha képes valaki kifizetni egy emeltdíjas SMS-t, ami simán megvan 500 Ft, akkor hogy nincs 700-900 Ft-ja egy mozijegyre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest