- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
15+ éve nagykerben dolgoztam, akkoriban az is volt, hogy azért nem szállítottak egyes gyártók ide bizonyos termékeket (jellemzően újdonságok ill. felső kategóriás cuccok) vagy nem lehetett bizonyos kiegészítőkkel kérni mert korlátozott volt a gyártókapacitás és a számukra fontosabb piacokat próbálták inkább ellátni. Nem tudom ez ma is így van e, de a trógerkedésen túl lehet ilyen ok is a háttérben.
-
hallador
addikt
Ez rendben van nem is mondtam, hogy nem de azt nem nagyon értem, ha csak az van. Mert otthon nagyon sokáig nem volt pl BackLight Probook, miközben nyugatabbra már volt 2015 óta. Az IPS kijelzőtől nem is beszélve, de ugyan ez a Latitude 5000 is. Meg az is előfordult 2014-ben, hogy Magyarországon IPS paneles EliteBook 840 G1 nem volt csak TN paneles verzió, rendelni sem lehetett, miközben máshol volt IPS is.
Az rendben van, hogy van alacsonyabb kategória is, de ha csak az van drágábban mint nyugatabbra, vagy Szlovákiában van ennyiért sokkal jobb is na ezzel van a baj, és otthon ezt nem egyszer eljátszották a nagykerek, hivatkozva, olyan dolgokra, mint a Dell nem gyárt ilyen vagy olyan modellt, vagy a HP nem szállít ezt vagy azt, természetesen mindkettő azt szállít amit kér az ügyfél.
A G5-ös ProBook úgy került be a kereskedelembe, hogy valamelyik ügyfél így rendelte meg, a HP leszállította magyar billentyűzettel, majd az ügyfél visszamondott párat, erre eladták cirka 50 000 Ft különbséggel, mint a sima modell. ES végződéssel, ez volt 2018-ban, na német, angol billentyűzettel G2 óta létezett 2015-ben. Ez pedig egy munkára kihegyezett gépnél igen praktikus, hát a nagyker, meg a magyar hp spórolt kb 30 $- majd továbbadta 200 $-os haszonnal a backlight-os verziót. Szóval itt nem az a nagy dolog, hogy van alapverzió, hanem az a baj, hogy több modellből is csak az volt, persze aranyárban.A Lenovo ebben jól áll ,mert Ők legalább konzisztensen kapható évek óra IPS panellel is, bárkinek. Mostanában ahogy nézegettem a minősége is is helyrekerült, mindenesetre ebből a szempontból a Lenovo oda figyelt mindig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest