- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk ez is igaz. meg a 125w tdp nem jelenti, hogy tényleg 125w-ot eszik. általában kevesebbet. árban pedig tényleg majdnem fele a csúcs amd proci pl az enyémek, abból meg jó néhány évre(vagy évtizedre) kijönne a villanyszámla többlet, amennyivel az amd többet eszik.
egyszerűen csak szeretem, hogy nagyon jó proci van a gépemben (mert ilyen vadmajom gépbuzi vagyok). annak idején képes voltam egy 939 tokos x2-3800 ért 74e Ft-ot kiadni, mert akkor az a kategória volt a legerősebb. azóta is azt várom, hogy az amd kiadjon valami procit, ami mindent odavág, mint ahogy legutóbb a bulldozert beharangozták! pláne, hogy inkább érdemes phenom 2 x1100t-t venni mint a bullt. -
törölt tag
Teljesen igazad van, a régebbi procik szinte ugyanennyit fogyasztottak mint az FX-ek(Athlon XP 2400+ húzva majd 100W-ot evett (csak a proci!!)), csak tized ennyi teljesítményt és 2x ekkora hőt produkáltak (bizony nem volt ritka a 82 fokos üzem hőmérséklet, de kit érdekelt?!
).
-
Zso2
őstag
A kevesebb fogyasztás mindíg jobb(nem csak a fizetendő áram miatt), hűvösebb gép, kisebb zajt kell elviselni hűtésekor stb...
Az mondjuk igaz,hogy ezeknél a "top"(ha ezek felnőttek már a csúcskategóriához) cpu-knál álltalában senki nem a legnagyobb mérvadó a fogyi,mert a teljesítményért veszik az emberkék. -
Vertigo
aktív tag
Pont q6600-at nyuzok egy gtx 275-el, es epp azon vagyok, hogy ha ezeket levaltom ne csak erosebb, de hatekonyabb gazdasagosabb hw-em legyen! TVmet is A+ -osra csereltem, kozeljovoben szerzek be NAS-t, szoval ha jol megy ezen beruhazasokkal nemcsak nagyobb teljesitmenyu, szebb jobb dolgokkal veszem korbe magam, hanem drasztikusan csokkentem a villanyszamlam is...
...persze lehet azt modnani, hogy zold marketing, meg sok sok ev mire visszahozza az arat, de ha ez lenne a legidotabb marketing rizsa, nyugodtabban aludnek, masreszt viszont egy tomeges nyomas alakul ki a gyartok fele, hogy milyen iranyba vigyek a fejleszteseket, es ez hosszatvot tekintve eleg jonak tunik!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged