- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Pont q6600-at nyuzok egy gtx 275-el, es epp azon vagyok, hogy ha ezeket levaltom ne csak erosebb, de hatekonyabb gazdasagosabb hw-em legyen! TVmet is A+ -osra csereltem, kozeljovoben szerzek be NAS-t, szoval ha jol megy ezen beruhazasokkal nemcsak nagyobb teljesitmenyu, szebb jobb dolgokkal veszem korbe magam, hanem drasztikusan csokkentem a villanyszamlam is...
...persze lehet azt modnani, hogy zold marketing, meg sok sok ev mire visszahozza az arat, de ha ez lenne a legidotabb marketing rizsa, nyugodtabban aludnek, masreszt viszont egy tomeges nyomas alakul ki a gyartok fele, hogy milyen iranyba vigyek a fejleszteseket, es ez hosszatvot tekintve eleg jonak tunik!!!
-
Vertigo
aktív tag
nah, teljesitmenyben ez ugy nez ki mar kezd versenykepes lenni, ha a TDP-t vissza tudnak fogni lehet elgndolkoznek rajta, foleg ha tartjak a szolid arazast... (meglatjuk tapasztalatok szerint mennyire lehet majd alulfeszelni, ha szeles korben muxik meg lehet eselye nalam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest