- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabyka92
csendes tag
A kijelző felbontása biztosan nem 1080 x 2400? (S21)
Egyébként S10e-ről most sem érzem azt az érzést, hogy el kéne égetnem kb. 250 ezret ennek eladása után, mert sok szempontból visszalépés, ár/érték arányban már hamarabb vennék iPhone-t (pedig még sosem tettem, S4 mini, A3, S6, S7, S10e sorrendben csak Samsungot vettem az elmúlt években), szóval nem igazán tetszik az irány globálisan sem, de a Samsung kapcsán külön fájó, hiszen nagyon kedvelem a cég termékeit, de durván magas polcra került az árcédula. A másik két testvérmodell nekem nem is szempont, már a 70mm+ szélességű, hosszúkás telefonok is eléggé értelmezhetetlenek, tokban kb. külön farmert kell varratni hozzájuk, egykezes használat meg felejtős... (a cégtől kaptam egy Redmi Note 9-et, az is egy igazi péklapát, nem beszélve a közel 200g-os tömegről)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged