- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Vidáman átsiklottál a kérdésem felett. Neked kell előlapi és hátlapi kamera például? "
Te meg a válasz felett siklottál el szemmel láthatóan.
A kamerának, ha kell nekem, ha nem, van értelmes, használható funkciója, amit a vásárlók zöme ki tud használni.
A memóriakártyának nem lenne, mert a rendszeren belül NINCS funkciója.
Lehet, hogy az iOS 5-től megbontják a rendszer integritását és elérhetővé teszik az alkalmazások más partícióra való telepítését (esetleg valami lekódolt partíciós megoldással) és megoldják, hogy az alkalmazások ne csak egymás közt cserélhessenek adatot, hanem egy megadott tárterületen (ami akár egy memóriakártya is lehet) lássanak adatokat. Ha ez megvalósul, akkor egy rossz szót sem fogok ellene szólni, de addig csak felesleges feature lista bővítés lenne, ami messze nem az Apple sajátossága.A kamera egyébként pont jó példa volt a részedről, az iPhone 4-ig egyik készülékbe sem került előlapi kamera, mivel nem lett volna értelmes funkciója. A GSM alapú videóhívás drága és igencsak értékelhetetlen minőségű, a FaceTime jellegű megoldásokhoz meg nem volt még kész infrastruktúra (igazából még most is egyfajta béta tesztként üzemel ez, az új adatközpontjuk elkészüléséig). Ha csak simán berakták volna, akkor ugyanaz lett volna, mint a többi gyártó készülékénél, ott van, csak éppen a kutya sem használja, értelmetlen feature.
És igen, tudom, hogy ezek ellenére lenne ezekre igény, csupán azt is tudom, hogy a vásárló réteg igen kis részénél, ami nem indokolja, hogy beépítésre is kerüljön. Mint írtam 1000 emberből, jó ha 10-nek van szüksége arra, hogy áttöltse a fotóit és most hiányolja ezt a lehetőséget. Nos ők megveszik a kiegészítőt és használják, a több 990 meg nem is foglalkozik ezzel.
-
Everman
addikt
"Védeni az Apple-t a saját szabványa miatt egy szabványosított világban az nem reális"
Kérdés csupán az, hogy attól, hogy valamiről leírjuk hivatalosan, hogy szabvány, az mennyivel szabványosabb attól, amit milliók hasznának, és gyártók százai készítenek, hozzá illeszkedő eszközöket?
-
Everman
addikt
"Tényleg, ha ilyen okos vagy, akkor légyszíves írd már meg, hogy egy SD foglalat szerinted MENNYIVEL növelné meg a készülék árát"
Miért, te centre tudod, hogy mennyivel?
De kérdés az, hogy minek raknák bele. Legyünk tárgyilagosak, ha most beleraknák, akkor kényelmesen át tudnád tölteni a képeidet a fényképezőgépedről, ez hasznos dolog, DE mi másra tudnád használni? Az iOS felépítése nem teszi lehetővé, hogy oda bármit telepíts, vagy bármit tárolj (ezzel ha másnak nem is, de neked tisztában kéne lenni), csupán importálni tudnál róla képeket, ami 1000 vásárlóból ha 10-nek fontos, az a 10 meg megveszi a külső adaptert és csókolom.
-
zsolidodd
senior tag
Igen, ezen pörgök, mert eddig nem tűnt fel, hogy itt szokás lenne káromkodni (nyilván szoktam, de nem akárhol, pl. itt sem), és kifejeztem a meglepettségemet.
Ha én mást tartok reálisnak, más logika szerint gondolkodok, értelmezem a dolgokat, akkor az már nem is realitás? Vagy csak az a realitás létezik, amit te annak tartasz? -
Everman
addikt
"de legyetek már REÁLISAK, baszod."
No igen, hisz az iPad 2 8,8 mm-es vastagsága mellett _reálisan_ beépíthető lenne egy normál méretű HDMI csatlakozó. Vagy rakjanak bele a microHDMI-t (lásd. Xoom) és akkor már kevésbé érdekes, hogy kell átalakító?
De igazad van, miért nincs rajta USB, HDMI, DSUB, DVI, SD, CompactFlash és eSATA csatlakozó? Hisz egy tablet rendeltetésszerű működésénél alapvető, hogy legalább 2-3 kábelt dugunk bele és feldíszítjük, mint egy karácsonyfát...
-
Gengi
senior tag
Én azt hittem ,hogy neked már rutinod van ezekben és már csak legyintesz rajta
....
AkosL# Viszont mások ezt képesek beépíteni ha kell :S. Nem pedig plusz pénzért eladni. Most ,ha valakinek kell kártyaolvasó 30 dollár (csak SD), HDMI 40 dollár már ráraktunk két alap dolgot és 70 dollár plusz pénz :S.
Mr.Csizmás # Evermannel nem szabad vitába szállni. Ő nem fanboy ,hanem Maga a megtestesült FANATIKUS. Ha beírod ,hogy Xavier(másik neve) és apple nem találsz olyan fórumot ,ahol ne bukkannál bele és ne védené dicső lovagként a kedvence hírét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest