- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Nem állok le veled vitatkozni nem ragadok meg az ovis szinteden."
Ha nincsenek érvek, jönnek a személyeskedések
"Hogy legalább több mindenre lehessen használni...."
No igen, a svájci bicska effektus, mindenre alkalmas, de valójában semmire sem tökéletes.
Ezt a filozófiát én inkább meghagynám a többi tablettel próbálkozó gyártónak. -
Everman
addikt
"Most ,ha valakinek kell kártyaolvasó 30 dollár (csak SD), HDMI 40 dollár már ráraktunk két alap dolgot és 70 dollár plusz pénz :S."
Ez az egyik oldal, de speciel nekem egyikre sincs szükségem és ha lehet nem fizetném meg a plusz költségét.
Mellesleg elmondhatnád, hogy egy tabletnél miért is lenne ez a két port "alap dolog"... -
AkosL
aktív tag
És meg így is olcsóbb , mint a xoom..
Nekem pl eddig sem hiányzott se az sd, se a hdmi. Minek növelje a súlyát és minek legyen benne. Akinek kell, megveszi külön azt amire szüksége van. (kiváncsi vagyok, hogy ténylegesen hány embernek lenne rá szükséges és hány mondja csak fikazasbol, hogy nincs benne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest