- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? ""
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest