- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? ""
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő