Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cqr

aktív tag

válasz Everman #243 üzenetére

No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
    Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? " :D "

Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
    Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)

Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
    Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)

Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp

Új hozzászólás Aktív témák