- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? "
Nem, konkrétan neked volt válasz erre: "Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
Sajnálom, ha nem emlékszel, hogy mit írtál pár perccel korábban
"Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? "
Igen, csak az iOS nem 3G-n forgalmaz, ha van wifi is.
De ezen kár vitázni, volt itt már nálam nem egy Androidos jószág és egy éjszaka alatt jó, ha csak 8-9%-ot merültek és a fórumokat olvasva ez még jó fogyasztási eredménynek számít."Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. "
Nincs harag, de mindkét platformon személyesek a tapasztalataim, a véleményem erre alapul. Szóval frusztráció ide, vagy oda, Androidon olyan fogyasztási értékeket amik iOS alatt alapból elérhetők, ha a fejem tetejére álltam sem tudtam összehozni és mások tapasztalata is hasonló.
-
Everman
addikt
"Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
"Tudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). "
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
"Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás."
Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
-
Everman
addikt
Mármint mire gondolsz? A fogyasztás tény, hogy szerintem a widgetek felesleges csicsák, az meg az én véleményem.
Ferdítésről szó nincs...Csak egy csorsan kikeresett idézet, de több százat találok neked, ha kéred
[link]Nos én erről beszéltem, ha ez neked ferdítés, az a te problémád..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest