- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? "
Nem, konkrétan neked volt válasz erre: "Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
Sajnálom, ha nem emlékszel, hogy mit írtál pár perccel korábban
"Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? "
Igen, csak az iOS nem 3G-n forgalmaz, ha van wifi is.
De ezen kár vitázni, volt itt már nálam nem egy Androidos jószág és egy éjszaka alatt jó, ha csak 8-9%-ot merültek és a fórumokat olvasva ez még jó fogyasztási eredménynek számít."Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. "
Nincs harag, de mindkét platformon személyesek a tapasztalataim, a véleményem erre alapul. Szóval frusztráció ide, vagy oda, Androidon olyan fogyasztási értékeket amik iOS alatt alapból elérhetők, ha a fejem tetejére álltam sem tudtam összehozni és mások tapasztalata is hasonló.
-
Everman
addikt
"Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
"Tudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). "
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
"Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás."
Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
-
Everman
addikt
Mármint mire gondolsz? A fogyasztás tény, hogy szerintem a widgetek felesleges csicsák, az meg az én véleményem.
Ferdítésről szó nincs...Csak egy csorsan kikeresett idézet, de több százat találok neked, ha kéred
[link]Nos én erről beszéltem, ha ez neked ferdítés, az a te problémád..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest