Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz cqr #245 üzenetére

"Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? "

Nem, konkrétan neked volt válasz erre: "Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."

Sajnálom, ha nem emlékszel, hogy mit írtál pár perccel korábban :D

"Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? "

Igen, csak az iOS nem 3G-n forgalmaz, ha van wifi is.
    De ezen kár vitázni, volt itt már nálam nem egy Androidos jószág és egy éjszaka alatt jó, ha csak 8-9%-ot merültek és a fórumokat olvasva ez még jó fogyasztási eredménynek számít.

"Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. "

Nincs harag, de mindkét platformon személyesek a tapasztalataim, a véleményem erre alapul. Szóval frusztráció ide, vagy oda, Androidon olyan fogyasztási értékeket amik iOS alatt alapból elérhetők, ha a fejem tetejére álltam sem tudtam összehozni és mások tapasztalata is hasonló.

• Everman

addikt

válasz cqr #241 üzenetére

"Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."

No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania? :D

"Tudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). "

Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).

"Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás."

Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.

• Everman

addikt

válasz cqr #238 üzenetére

Mármint mire gondolsz? A fogyasztás tény, hogy szerintem a widgetek felesleges csicsák, az meg az én véleményem.
    Ferdítésről szó nincs...

Csak egy csorsan kikeresett idézet, de több százat találok neked, ha kéred :D
    [link]

Ehhez képest:

Nos én erről beszéltem, ha ez neked ferdítés, az a te problémád..

Új hozzászólás Aktív témák