Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cqr
aktív tag
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? "
 "Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp
 - 

cqr
aktív tag
Annak az idézetnek mi köze van a widgetekhez vagy akár az androidhoz? XDD
Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest.
Látod? Most is ferdítesz/térítesz.. vazz téged repülőre felengednek egyáltalán? : dTudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás.
 - 

cqr
aktív tag
Szerencsére sehol, ezt a baromságot remélem meghagyják az Androidos usereknek. Jobb szeretem, ha egy éjszaka alatt 1%-ot csökken a töltöttsége a készülékemnek, mint hogy 8-10%-ot csökkenjen, mint az Androidos csodáknál a felesleges csicsák miatt.
Sírva röhögök a fórumokon, amikor minden bűvészmutatványt bevetnek az android userek, hogy csökkentsék a készülékük fogyasztását és büszkén újságolják, hogy adott kernellel készenlétben már csak 1-2%-ot merül óránként a csodájuk és ez milyen nagyszerűHmm, bár te kifejezetten szereted az almalés-robotos témákban a valóságot ferdíteni.. ez talán még tőled is sok.. ; D Bár fene tudja, lehet tőled még épp belefér.. : d

Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
 - Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
 - LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"