- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? ""
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp
-
cqr
aktív tag
Annak az idézetnek mi köze van a widgetekhez vagy akár az androidhoz? XDD
Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest.
Látod? Most is ferdítesz/térítesz.. vazz téged repülőre felengednek egyáltalán? : dTudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás.
-
cqr
aktív tag
Szerencsére sehol, ezt a baromságot remélem meghagyják az Androidos usereknek. Jobb szeretem, ha egy éjszaka alatt 1%-ot csökken a töltöttsége a készülékemnek, mint hogy 8-10%-ot csökkenjen, mint az Androidos csodáknál a felesleges csicsák miatt.
Sírva röhögök a fórumokon, amikor minden bűvészmutatványt bevetnek az android userek, hogy csökkentsék a készülékük fogyasztását és büszkén újságolják, hogy adott kernellel készenlétben már csak 1-2%-ot merül óránként a csodájuk és ez milyen nagyszerűHmm, bár te kifejezetten szereted az almalés-robotos témákban a valóságot ferdíteni.. ez talán még tőled is sok.. ; D Bár fene tudja, lehet tőled még épp belefér.. : d
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest