Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cqr

aktív tag

válasz Everman #243 üzenetére

No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?
    Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? Ha igen, akkor megtennéd, hogy linkeled, hogy hol írtam ilyet? Vagy csak térítésből átmentél trollkodásba? " :D "

Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
    Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? (Vagy csak nem megint feerdíí.. xd)

Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
    Nyilván kipróbáltam, és úgy írtam, hogy nem a widget eszi. (Persze biztos le lehet tölteni annyit, hogy azok egyék, vagy hogy akár össze is akadjanak..)

Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. : pp

• cqr

aktív tag

válasz Everman #239 üzenetére

Annak az idézetnek mi köze van a widgetekhez vagy akár az androidhoz? XDD
    Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest.
    Látod? Most is ferdítesz/térítesz.. vazz téged repülőre felengednek egyáltalán? : d

Tudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás.

• cqr

aktív tag

válasz Everman #237 üzenetére

Szerencsére sehol, ezt a baromságot remélem meghagyják az Androidos usereknek. Jobb szeretem, ha egy éjszaka alatt 1%-ot csökken a töltöttsége a készülékemnek, mint hogy 8-10%-ot csökkenjen, mint az Androidos csodáknál a felesleges csicsák miatt.
    Sírva röhögök a fórumokon, amikor minden bűvészmutatványt bevetnek az android userek, hogy csökkentsék a készülékük fogyasztását és büszkén újságolják, hogy adott kernellel készenlétben már csak 1-2%-ot merül óránként a csodájuk és ez milyen nagyszerű

Hmm, bár te kifejezetten szereted az almalés-robotos témákban a valóságot ferdíteni.. ez talán még tőled is sok.. ; D Bár fene tudja, lehet tőled még épp belefér.. : d

Új hozzászólás Aktív témák