- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
7time
senior tag
Ez nem politikai portál és egy szoftverről van szó amit nagy stúdiók alkalmaznak komoly szakemberekkel így nem meggyőződés és hit kérdése hanem szakmai dolog, jó vagy nem jó a szoftver, mint látod széles körben alkalmazzák tehát jó kell legyen.
RECSKA
Nem lenne mert nem egyszálas játék és aktívan használja akár a 8 magot is, de igen ha a Mantle megkímél attól hogy alaplapot CPU-t kell cserélni vagy méregdrága I5 venni akkor már egy jó dolog.
-
mantle már van benne, olvastam valamelyik cikkükben vagy hallottam valamelyik előadáson (nem, nem itt a ph-n, szerintem valamelyik oculus riftes Abrash-os előadásban) hogy CIG-ék elég szép kis SFR-t tettek bele, a kép egyik felét az egyik, másik felét a másik vga rendereli mantle alatt, és így a legkisebb a latency. A kiadott alfákban még nincs publikus Mantle kezelés, de mindenképp dolgozva van rajta.
-
-Solt-
veterán
Látom a szövegértelmezés itt sem megy!
De egyébként az érzés kölcsönös...
Aki a CPU limit fogalmával sincs tisztában, de ő állítólag programozó, az jobb, ha mélyen hallgat. Éppen eleget égetett már be Abu (és a többiek is) itt, nem értem mire vergődsz...
Bár lehet pont emiatt vagy frusztrált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest