- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
imi123
őstag
A fél év az egy év.
A sok beígért játék hol marad??Ryse son of Rome-nál vártam.Helyette a válasz: A játék Teljesen DX11-re lett fejlesztve.
Talán régen valami olyat olvastam hogy e hozzá értő programozónak pér hét megírni a Mantle kódot.Ne értsd félre Én örülök ha támogatja valami.BF4-nél sokat dobott.
Az más kérdés hogy azt hozza egy Nvidia kártya Mantle nélkül is.AMD-nek egy jó drivert kellene írnia ami Dx11-ből kihozza a maxot.Nem nagyon megy nekik sajnos.
Mondom ezt úgy hogy én is AMD-s vagyok. -
wednesday
őstag
Azt így kívülről nehéz megítélni. Egyrészt nem kell etetniük egy mamutvállalatot. Ugye a nagy kiadós játékoknál nem az a lényeg, hogy visszahozzák a költséget és legyen egy kis nyereség. Bődületes nyereség kell mert a céget fent kell tartani. Ezért hanyagolják a sok rétegjátékot és jön az általános kommersz.
Reklámra sem szórják szerintem úgy a pénzt. Ami érthető ez végül is, réteg játék, amit a célcsoport sokkal jobban ismerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest