- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
FRENK1988 #63 üzenetére
Bocsánat hogy jobbá, SZÍNVONALASABBÁ szeretném tenni az írásod,amit egy népszerű,és sokat olvasott oldalra publikáltál a sokaságnak
.
1.Ettől függetlenül hülyeség amit írtál.Az ok,hogy köztudott,hogy touch, hát akkor a fél cikket kihagyhatnád mert köztudott. Legalábbis sztem nem az 5800 az első saját tervezésű&gyártású telefonja a nokiának,pedig a cikk szerint az.
2.Ez most komoly? a de szócska akkor kell,hogyha ellentétes tartalom jön.Szóval akkor lenne érteleme,ha pl a "proci gyorsabb DE nem vehető észre".Ha pedig "egyező"(nem tudom értelmesen megfogalmazni) tartalom,akkor és. "A proci gyors ÉS ez észrevehető"
A 2. mindenképp javítsd ki. Elég csúnya hiba.
3. A szépen elvérzik szóösszetétel szerintem nagyon sántít, de igaz, ez szubjektív részemről(magyartalan,és nem nagyon használt páros. a csúnyán leszerepel,vagy csúnyán elvérzik szerencsésebb lenne)
4.Nem érted mire céloztam. Egyrészt az omnia nem 4:3 hoz kijelzőjű.Akkor 400x300 lehetne/lenne a felbontás.......
Arra akartam rávilágítani,hogy cikked szerint, csak azért rosszabb az omnia kijelzője mert az arány más.
5.Egyetlen írásban irányul a tartozékokra bőséges szó:"bőséges tartozékhalommal"
Ez így jól hangzik.A tied viszont számomra eléggé mást jelent,de ezt is mondhatjuk szubjektívnek.Inkább csak okosabb lenne kicserélni.Inkább jelenti számomra hogy a tartozékok bőségesek,nem pedig a telefon tartozéklistája bőséges.
De akkor ez maradjon szubjektív
6.ez nem a mondat közepe.....ez az írás végén van,és pontosan így szerepel egymagában
De ok,akkor így értem: a fülese le fogja szedni a fejem.(szerencsésebb lenne kibővíteni,hogy normális,érthető legyen. pl" úgy szól,hogy letépi a fejem"
7.Bocsánat.Úgy tűnt a fórum alapján hogy intelligens vagy.Gondoltam elolvasom a cikked,csak találtam pár apró logikai gubancot. gondoltam van igényed arra hogy jobb legyen. de cserébe lehurrogsz.direkt odaírtam,hogy félre ne értsd,hogy a jószándék vezérel.
Ha nem tetszik amit írtam,írj annyit hogy,köszi,de maradok a saját verziómnál(ne tedd,mert a 2,és 4. javítandó).Igen van jobb dolgom,ezért is bánt hogy így állsz hozzá.
8.Minek írsz a cikkben a zenéről így,ha más a konklúziód?A konklúziódban tényleg azt írod hogy zenére jó.De akkor miért jobb,ha döntetlenre adod a zene részben?
Szóval gondold át a zene részt.
5800:3,5jack; pazar hangszóró;pazar (telefon)hangminőség;jó távirányító;átlagos füles
i900: nem szabvány csatlakozó;átlagos hangszóró;átlagos hangminőség;nemtom milyen távirányító;jó füles.
az omnia(maga a készülék) nem lesz jobb zenében mert jobb a fülese.Vagyis végülis jobb,de annyira olcsó egy jó füles,hogy butaság ezt állítani.Az pedig hogy a távirányítóján van 3,5 jack,az jó pont, de így is sokkal több macera mintha eleve az lenne a teló.Részemről ennyi. A hozzáállásod lelombozott. Vagy zavar hogy vannak benne hibák,és nehéz beismerni,vagy eltérő a magyar tudásunk.A döntés a tied,hogy javítassz-e.
Én a béke jegyében akartam segíteni. -
Kleroo
veterán
válasz
FRENK1988 #57 üzenetére
"Előtte is lehetett már róla hallani Tube néven. A világ legnagyobb gyártójához mérten az első saját tervezésű és gyártású Touch/érintős/ect telefonjának adott egy..... "
"Az Omniának combosabb hardver lapul a kijelzője alatt mint a Finn konkurensének (amit még 2 Firmware frissítés közt erősítettek),de(de helyett ÉS) ezt sebességben észre is lehet venni."
"Itt szépen elvérzik "->szépen?
"Míg az 5800 inkább szélesvásznú (16:10-9) addig az i900 normális (4:3) ebből adódik inkább a felbontásbeli különbség."->ez a mondat így ahogy van, nem jó. Nem ilyenek az arányaik,de egyébként is, az omniának egyszerűen alacsonyabb a felbontása(rosszab) nem az arányok miatt más,ahogy te sugallod
"...s bőséges kiegészítőivel halmozza el, ..."->ezt is ki kéne cserélni,mert így nem pont azt jelenti amit akarsz vele.bőséges helyett inkább remek/szuper/minőségi vagy ilyesmit kéne használni.Vagy ha a bőségest arra érted hogy sok,akkor meg pláne fura a mondat.akkor legalább bőséges kiegészítőkkel. de inkább át kéne fogalmazni,ez így fura
"...szóró összeszerelési minőség..." aki nem jártas 5800 témában, az rá nem fog jönni mi ez
"fejleszedős headset"- levágja a fejem? neeee
(tudom mire célzol,de ezen is kéne pontosítani
).
A zene részt mindenképp átírnám.Az 5800 egy zenefon, így aki megveszi lehet hogy direkt mp3 lejátszó helyett is veszi,szóval egy fontos kritérium. Hangminőségben, pedig a legjobb mobil amit hallottam(maga a jel,amit lead a jacken) az pedig hogy a Samsung anno sokkal több pénzért egy jobb fülest adott mellé ne tudja már ellensúlyozni, hogy nem szabvány csatis, lényegesen csúnyábban szól a hangszórója, hangminőségben is nagyon elmarad,és tudtommal a saját zenelejátszója is igencsak rosszabb,valamint azt olvastam hogy nem valami hangos.
Szóval közel sem döntetlen.
Ma, 2010ben már 3-4k -ért kapni baromi jó füleseket. ne ezen múljonEz 100% építő kritika. segíteni szeretnék, nem cseszegetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged