Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Van jobb megoldás is: a kevesebbet használt kézről lecsípni az egyik ujjat, frankón eltarthatóvá tenni, és máris van egy tuti kezelőeszköz
Lehet böködni a kijelzőt
Én spec a falra megyek a kapacitív kijelzőktől, jobban szeretem, ha kicsit tényleg meg kell nyomni a kijelzőt - pl. gépelésnél -
Cyberpunk
félisten
Miért lenne baj ha valaki cerkával böködi a kijelzőt persze tudom vezetés közben nem jó
Ja vagy hogy ez esetben mindkét kezére szükség van nagy cucc. Bár lehet hogy ez nálam valamiféle berögződöttség még a régi PDA-s időkbőlIgen van rá mód, de azért ez egy speciális eszköz bármivel nem fogod tudni kezelni a kapacitív kijelzőt.
-
Cyberpunk
félisten
Teljesen jó a rezisztív kijelző próbálj csak meg cerkával kapacitív kijelzőt bökdösni
Nálam volt már N900 is abban szerintem elég jó a rezisztív panel egyáltalán nem hiányoltam a kapacitív kijelzőt bár nincs multitouch de az meg nem mindenkinek kell, nekem speciel egyáltalán nem hiányzik. -
_Voyage_
aktív tag
Nekem több rezisztív kijelzős telefonom volt, mint kapacitív. Volt iPhone-om, nem is egy, volt 5800-m, LG Arena-m, N97-em, Samsung S5230-am, most meg egy HTC HD, ezelőtt meg HD2. Szóval van összeshasonlítási alapom. Ugyan arena-ban kapacitív van, de az egy borzalom. Annál még a rezisztív 5800 is jobb. iPhone más tészta, ott valóban jó a kapacitív kijelző, de az egész szoftver úgy lett írva, hogy nagy gombok vannak benne mindenhol, meg arra lett építve, hogy ujjbeggyel nyomkodd. Rezisztív meg inkább a körmöt/stylust szereti.
Mindkettő egyformán jó, csak más-más tálalásban.
Egyébként újonnan 63k az Omnia, és 55k a Nokia 5800.
-
Napfénysüti
nagyúr
Igazad vana használt dolgokról, régi A8 túlzás volt de tudnék jobb példát mondani(csapattársam a jelenlegi kiadásu 3-as BMW-t vett harmadáron).
WM-be a felépítés miatt mert ugye a gyári WM felület igényli a stylust a pici gombok miatt. Csak az utóbbi időben voltak azért javulások etéren így már nem igazán szükséges a stylus használata(de még előfordul).
A megnyomást pedig úgy értem hogy ha jól tudom akkor a kapacitívnál nem kell feltétlen hozzáérni a kijelzőhöz mert ugye az valami töltéses elven alapszik. A rezisztívnéél pedig meg kell nyomni(melelsleg ezek a plexik puhábbak is ugye mint a másik technológiánál).
Na most nekem fura lenne szerintem ha nem így használnám. De amint tehetem igérem kipróbálok egy kapacitív kijelzős készüléket mert kíváncsi vagyok rá. -
Napfénysüti
nagyúr
WM-nél eddig ki is esett a kapacitív a rendszer miatt.Biztos jó amúgy a kapacitív kijelző, nagyon dícsérik de valahogy nekem jobban bejön ha van tényleges fizikai kontakt az eszközzel hogy tudjam most éppen csináltam valamit. Meg ha jól tudom a kapacitívvel nem lehet olyan pontos mozdulatokat tenni (kínaiaknál emiatt az nagy részben kilőve pedig nem kicsi piac
).
Azért amikor az Arena megjelent az is olyan 90-100k-s telefon volt, használt árából ne indulj ki ennyi mert erővel mondhatnánk hogy az ember vehet 2 milláért A8-as Audit is újonnan mégse tudná kicsengetni a 10-szeresét.
-
Napfénysüti
nagyúr
Gondolom elég nyomós dolog lehet az ár. Na meg ha jól tudom WM alatt a közelmúltik nem is lehetett kapacitív kijelzőt használni(kivéve HD2 de nézd meg mennyi egy olyan...).
Mellesleg próbáltad is már a rezisztív - kapacitív kijelzőket? Én azt nem értem mért fikázza mindenki a rezisztívet. Normális oprendszerrel nincs gond. O2-mhoz se kellett még soha stylust használnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest