- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
{Zodiac} #118 üzenetére
És még itt vannak a te problémáid is a házzal kapcsolatban! 20k. körüli összeget nem fizetek ki egy olyan dologért amire ránézek és megbánom hogy megvettem!
A kupi sem jó egy zárt házban, mert a kábelek megfogják a port, süvítenek a venti közelében, és a légmozgást is akadályozzák,!
-
tibz03
őstag
válasz
{Zodiac} #114 üzenetére
Én sem hiszek ebben a szivacsos zajcsökkentésben. Mióta "allergiás" lettem a zajra, azóta igyekszem normális ventiket venni, amiket leszabályozva használok, na meg halk HDD-t, és egy halk táp sem árt. Ezekkel lehet minimalizálni a zajt. Na meg azzal, hogy nem aggatjuk tele a házat fölöslegesen ventikkel. A hátsó ventinek pl. semmi értelme, ha olyan procihűtőt használsz, ami amúgy is arrafelé fújja a levegőt. (Lemértem: kb. 1-2 C°-ot csökken a proci hőmérséklete, ha ott van egy venti.)
Bár nem tartom kizártnak, hogy kb. 10%-nyit még halkít egy ilyen szivacs-bélés is, de ha egyébként is minimalizáltad a zajt, akkor az már nem sokat számít.A házhoz adott ventikben csalódni fogsz, van egy "kattogás szerű" hangjuk, akármennyire is leszabályzod őket. Persze lehet, hogy téged nem fog zavarni, de én gyorsan túl is adtam rajtuk.
-
nyunyu
félisten
válasz
{Zodiac} #100 üzenetére
Sajat karan tanul az ember
Emlekszem, elso ranezesre mennyire belezsongtam anno a boltban a C5-be, es nem neztem utana, aztan hazahozva jott a pofaraeses, hogy alig fert bele az A8N-E, meg a 3 vinyot is necces volt beszerelni.
Kovetkezo pofon akkor jott, amikor egy ev mulva lecsereltem a 6600GT-t 7900GTO-ra, es a 25 centis VGAtol nem fert be a harmadik vinyo a floppy ala.
Szerencsere a vinyo kerdest javitottak a C530/532 kornyeken, de attol meg a haz maradt ugyanolyan rovid, mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged