- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
Csak a cd-ket hallom, ha felpörögnek, ventiknek nincs olyan hangja (még?), hátsó venti nekem kell, mert egy Scythe Shuriken van a procin. Minimális szélzaj van, de kb 2/3 annyi mint volt. Meg most tök csönd van...
Aludnom kéne inkább!
Hőmérsékletek így alakulnak terheletlenül:
Első kép a régi házzal, amiben 3+1(táp) 12-es venti volt, második kép a Sileo 500 -1db 12-es venti, mert az oldalán ugyebár nem lehet.
Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam és végre mind az 5db 5.25-ös és 2db 3.5-es cuccom bent van a gépezetben. Nem is írok róla Logouton, mert kb ugyanazt tudnám, mint a cikkben. Egyedül a tápot volt szívás betenni, a többi sima ügy. Mondjuk a kártya rögzítőkből kettőt kivettem a vga rögzítés miatt. Jobban bízok a csavarban egy ekkora dögnél, mint a GTX260!
Szal csendesebb lett annyival, amennyit vártam és ezért a pénzért ennyi motyó befogadására képes ház, ami jól is néz ki... nekem megérte.
-
nyunyu
félisten
Szerintem az előállítási költség ennél a háznál nem éri el az 1000 Ft-ot (lehet, hogy sokat mondtam). Erre azért rá kell számolni a gyár hasznát, a nagyker hasznát, a kisker hasznát, az áfá-t, meg még a fene tudja, mit.
Pl. szallitasi koltseget, ugyanis nem ket fillerert er at Kinabol az aru.
Amikor mi huszasaval hozzuk az ipariPCket Tajvanrol, durvan 100$-ra jon ki gepenkent a legi szallitas. (hajoval ~30%-kal olcsobb lenne, de akkor nem 2 het, hanem 2 honap, mire atvehetjuk...)
Annak a doboza kb. 3x akkora terfogatu, mint a C5-e, szoval legyen az S500 szallitasi koltsege 33$/haz, hajoval ~23$, ez testverek kozott is 5k(+afa)
Nyilvan ha egy egesz kontenert telerakatsz aruval, akkor olcsobbra jon ki.
-
nyunyu
félisten
Itt most lehetne nyomatni a rizsát, hogy "hádde tervezési költség meg anyám kínja", de tényleg drága ennyiért,
Arra sem sokat koltottek, elvegre a haz alapja alig valtozott a 4-5 eve megjelent C5-hoz kepest.
Kozben volt meg a C530/532/534, mindegyiken csak egy kicsit valtoztattak az elozohoz kepest.
S500 belso elrendezese gyakorlatilag ugyanaz, mint a C534-e, csak zartabb elolapot kapott, meg szivaccsal korberagasztottak az oldalait+aljat+tetejet. (elejet/hatuljat miert nem?)
-
bteebi
veterán
Nem tudom, pontosan hogy működnek itt a tesztanyag-beszerzések, de szerintem annál lehet a kutya elásva. Gondolom CM házakat egyszerű szerezni
, és biztos könnyebb, mint mondjuk Lian Li-t. Ráadásul az is szempont, hogy ki mennyi új termékkel áll elő, mert az mindenképp limitálja az új cuccok tesztelését
. Hogyha 1 cég kijön 10 új termékkel, míg az összes többi cég eggyel se, akkor nyilván csak annak az 1 cégnek lehet tesztelni az új cuccait.
A "fizetett hirdetést" meg remélem mindenki csak poénnak szánta
.
-
rudi
nagyúr
Az a gond, hogy nem tudtok kilépni a magatok kis világából.
Egyfelől nem mindenkinek van kedve, ideje, képessége hangszigeteléssel bíbelődni. A cikkben benne is van, hogy ez a ház azoknak ajánlott, akik nem akarnak a kifizetem-használom duónál többet foglalkozni a halkítással (rengeteg lyen olvasónk van!). Aki akar, annak nem kötelező megvennie, sőt a cikk konklúziója is saját szerelésre buzdít!
Másfelől nem veszitek észre, hogy a PH egy üzleti vállalkozás, úgy mint bármilyen más cég, ami kínál/nyújt valamit nektek, ingyen.
Szóval kijelentem nektek, hogy a PH-n nincs fizetett hirdetés! Az kap plecsint, ami megérdemli, és a Cooler Master házai jók, ha nem csak a Ti, egyéni, saját szempontjaitok alapján néztek rájuk. DE! Nekünk is meg kell élnünk valamiből, és amíg nem dől hozzánk (és most a gazdasági szívással NAGYON nem dől) a banneres reklámokból annyi pénz, hogy működni tudjuk, addig a partnereink termékeiről fogtok csak olvasni. Ez van. Nem kell szeretni, de el kell fogadni. Vagy kezdődjön a PH úgy, hogy: regisztrálj! havi előfizetés 5000 forint?
-
rudi
nagyúr
A dolgok jelenlegi állása szerint rövidesen Enermax, GMC esetleg Arctic Cooling, Asus és Gigabyte házakkal bővülhet a tényleg mostanra Cooler Masterre szűkült házfelhozatal. Miért ez a pangás? Azért mert ekkora az érdeklődés a PH-n való megjelenésre, és amíg nem leszünk fizetős tartalomszolgáltatók, addig marad is ez a helyzet. Ugyanis a PH-nak is meg kell élnie valamiből.
-
{Zodiac}
senior tag
Ha pár napot tudtok várni, lesz egy igazán független vélemény, ugyanis nemsokára megjön ez a házikó. Nem fogok grafikonokat gyártani, csak a benyomásomat mondom el majd róla és összehasonlítom a mostani plexi oladlas + 4db 12cm ventis + agyonbarkácsolt + telepakolt házammal... Logout-on lesz és fogok hivatkozni az ebben a cikkben elhangzottakra.
-
tibz03
őstag
Rosszul fogalmaztam: nem "győztesként", hanem Ajánlott és Különösen ajánlott plecsnikkel.
Miért nincs pl. egy ház-teszt, ahol egy adott árkategória (mondjuk népszerűségénél fogva 10-20k között) házait összemérnétek? Mindig csak CM, CM, CM...
Nem panaszkodni akarok, mert ezeket is jó olvasni, örülünk neki, hogy vannak, de ez már-már gyanús, és rossz fényt vethet a PH!-ra, amiben azért bíznak sokan, mert független tesztek vannak rajta... vagy csak voltak?
-
-
nyunyu
félisten
Na meg mi ez a nagy rezonancia-félelem? Ha nem gagyi a ház (és most itt messze nem a 30k-s árkategóriára gondolok), akkor ettől alapból nem kell tartani, nem kell hozzá semmiféle szivacs meg ventirögzítő-pöckök.
2db HDD MAR rezonal, barmilyen CM hazba rakod...
CM 4in3 vinyohutoje meg kalapszart sem er, ugyanis nem tudod ugy rogziteni a csavarmentes CM hazakban, hogy ne lotyogjon, igy a gumituskokkal lengescsillapitott aluminium oldalat csapkodja neki a haznak...El kene mar felejteni ezt a kozepkategorianal alig jobb marka hypolasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest