Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
na mielőtt még rámhordanál 7 láb földet:

"...the case is quite roomy, I could fit a GTX260 in there without issue..."
a satákhoz meg van L alakú csatis kábelem... de így már semmi izgalom...

-
{Zodiac}
senior tag
jaja ezaz, meglátjuk, valahogy úgyis belemoddolom a cuccokat...
a sata kábellel nem lesz gond, épphogy elfér ha tovább vezetem egyenesen, és később "kanyarítom" el. vannak hosszú kábeleim, szal azzal nem lesz gond. felülre megy két rack, azok elférnek, alá meg a 3 optikai cucc, mindegyik "rövidke", már annak idején úgy választottam őket.
Csak a vga marad kérdés...
de hátt kell valami izgalom is! 
-
{Zodiac}
senior tag
arra nem is gondolsz, hogy pl nekem az volt a szempont elsősorban, hogy 5db 5.25-ös és kettő 3.5-ös hely legyen benne? és ilyen minőségű, ilyen paraméterekkel rendelkező, szolíd kinézetű, csendes házat nem nagyon találni másikat... szóval kikérem magamnak a "sznobság" jelzőt... ;) písz

-
Tomate
veterán
De most komolyan mi kerül rajta ennyibe? Átmegy a gyártósoron a lemez, rányom egyet a prés, összeállítják az oldalakat, megküldik 5 szegeccsel, rárakják az elejére a műanyagot, rá a két oldalt és kész is. Kíváncsi lennék a tényleges tiszta előállítási költségre.
/ráadásul gondolom valahol Kínában gyártják ahol a munkás megelégszik pár fillérrel/ -
rudi
nagyúr
Vagy magyarázd el érthetően, hogy mit akarsz mondani
Egyelőre annyit tudunk, hogy nem sikerült beszerelned rendesen a 4-in-3 dobozt, amikor levetted a házad tetejét, akkor annak a meggyengült váza elcsavarodott, és megsütöttél egy ZEN-t, és neked hangos a Centurion 5 gyári ventije, meg tudsz valamit valami irányított légáramlásról. Nekem ezekből az jön le, hogy a Centurion 5 nem neked való, haragszol rá, ezért szidod össze-vissza. Az adatlapodon meg olvasom, hogy vízhűtésed van, amit azért nem használnak olyan sokan. -
rudi
nagyúr
Mi az a kényszerített légáramlás? Szerintem a HAF-ban az első és oldalsó 230-ast befelé irányítva, a felső 230-ast és a hátsó 14-est meg kifelé irányítva bőségesen elegendő légáramlatot lehet összehozni egy egyébként passzív, elég erős (HD4800/GTX és C2Q) rendszernek. Alapozom ezt arra, hogy a szokásos CK1020-asra épülő tesztgépünknél 5 fokkal alacsonyabb procihőt tudott csinálni. Ugyanis a melegre fokozottan érzékeny merevlemezek és a passzív táp (alulra helyezve) elsőként kap a még viszonylag hideg levegőből.
-
rudi
nagyúr
Miért vonsz le egy Elite 331-es megjegyzésből Centurion 5-ös következtetést?
Írtad ezt a "leveszem a tetefét és elcsavarodik" dolgot. Szerintem ez a miditornyok többségére jellemző. Azokra amelyeknek nincs semmilyen keresztmeevítője a táp vonala alatt és/vagy a meghajtóhelyek tartója nem egy részben nyúlik a ház aljától a tetejéig. Mondjuk, nem sokan szokták leszedni a ház tetejét.
Ami pedig a 4 in 3 dobozt illeti, azzal nekem az a tapasztalatom, hogy a rendes rögzítéséhez ki kell venni a csavarmentes izéket, és szépen csavarozni kell. Mondjuk én Centurionba nem tettem még be, csak Stackerekbe.
-
Csaber
senior tag
2 HDD van a CM RC-331-KKN1-GP Elite házikóban egy WD 320 GB + Samu F1 1T-és nem rezonál és csak egyszerűen beraktam a gyári helyére , nekem nincs vele problémám mondjuk a gyári venti ami be van építve az nem a leghalkabb az tény és való /azt hallom szinte csak a gépemből / de szerintem megérte azt a 8500 Ft-ot amit adtam érte új korában
-
törölt tag
Igen, a komolyabb GB lapok már képesek kettőt szabályozni. Továbbra is paraméterezhetetlenül. Hol van ez a μGuru-tól? Sehol! Már négy-öt éve megoldotta az Abit, a lapon levő összes ventilátor paraméterezhető szabályozhatóságát. Sőt, a GB K8 szériás lapjain is lehetett paraméterezni valamilyen szinten a ventilátorvezérlést. A mostani helyzet színtiszta visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de hátt kell valami izgalom is! 
Egyelőre annyit tudunk, hogy nem sikerült beszerelned rendesen a 4-in-3 dobozt, amikor levetted a házad tetejét, akkor annak a meggyengült váza elcsavarodott, és megsütöttél egy ZEN-t, és neked hangos a Centurion 5 gyári ventije, meg tudsz valamit valami irányított légáramlásról. Nekem ezekből az jön le, hogy a Centurion 5 nem neked való, haragszol rá, ezért szidod össze-vissza. Az adatlapodon meg olvasom, hogy vízhűtésed van, amit azért nem használnak olyan sokan.