Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz
Depression #8 üzenetére
Én pont Elephone S8-ról tervezek erre váltani. (A megjelenés óta megvan.)
Az S8 valóban eléggé melegszik és merül (játszani mondjuk nem szoktam rajta, akkor tényleg éget), ami szerintem részben szoftveres gond, és egyéb szoftveres bugok is vannak benne.
Talán ez a Helio P70 CPU jobb valamivel, mert 12nm az X25 20nm-vel szemben.
Az akku nálam 3-4 óra kijelzőidőt bír, ez tényleg nem valami sok, bár pl. egy Xiaomi A2 az kevesebbet bír (saját tapasztalat).Nekem a kijelző mérete a döntő szempont. (6,3" 19:9 mellett túl keskeny, mert kb, a 5,5" 16:9 képernyő szélességének felel meg, egy 7"+ kijelző pedig már túl nagy nekem)
Ha valakinek elég a kisebb kijelző, akkor valóban sokkal jobban megéri pl. egy Pocophone ezen az áron.
-
ablack
senior tag
válasz
Acélfarkas #5 üzenetére
Biztos hogy nincs jack. A tartozékok között ott van hogy: "USB Type C to 3.5mm Headphone Jack Cable". Ha lenne rajta akkor nem adnának mellé adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó időpontot és árat egyelőre nem közölt a felső középkategóriás készülékkel kapcsolatban, de a termékoldal már minden más információt tartalmaz.
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest