- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz
Depression #8 üzenetére
Én pont Elephone S8-ról tervezek erre váltani. (A megjelenés óta megvan.)
Az S8 valóban eléggé melegszik és merül (játszani mondjuk nem szoktam rajta, akkor tényleg éget), ami szerintem részben szoftveres gond, és egyéb szoftveres bugok is vannak benne.
Talán ez a Helio P70 CPU jobb valamivel, mert 12nm az X25 20nm-vel szemben.
Az akku nálam 3-4 óra kijelzőidőt bír, ez tényleg nem valami sok, bár pl. egy Xiaomi A2 az kevesebbet bír (saját tapasztalat).Nekem a kijelző mérete a döntő szempont. (6,3" 19:9 mellett túl keskeny, mert kb, a 5,5" 16:9 képernyő szélességének felel meg, egy 7"+ kijelző pedig már túl nagy nekem)
Ha valakinek elég a kisebb kijelző, akkor valóban sokkal jobban megéri pl. egy Pocophone ezen az áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó időpontot és árat egyelőre nem közölt a felső középkategóriás készülékkel kapcsolatban, de a termékoldal már minden más információt tartalmaz.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest